מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- black lineרונית14/10/2009
שלום רב
אני בשנות ה-40 לחיי סובלת מ black line/
בעבר קיבלתי יעוץ להשתמש במשחת שיניים טבעית ובאמת זה עזר למשך כשנה כמו תרופת פלא נעלם הכל. לאחרונה זה חזר שוב ונראה לי במצב גרוע יותר.
יש פתרון אחר?
תודה
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיננית
ד``ר גלית כהן21/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצאתי פיתרון
יוסי09/03/2011בשנתיים האחרונות גם אני סובל מהבעיה הנוראית הזאת שאני לא כ"כ מבין מאיפה היא הגיעה כי אין אצל אף אחד במשפחתי את החיה הזאת.
זה הגיע למצב שהרבה פעמים במקום לחייך הייתי מחייך חיוך מהוסה שבו השפתיים מכסות את השיניים.
חפרתי בפורומים, לא רציתי לבקר כל חודש וחצי אצל השיננית ומצד שני רציתי לחייך ככל האדם, וכולם די מייאשים וגורמים לך לחשוב שתצטרך לעשות הלבנה או חרסינה או פשוט לחזור לשיננית כל חודש וחצי וישנן צרות גדולות יותר.
אז אני רוצה לחלוק על כל מה שמציעים ולהעיד על עצמי שמה שעובד אצלי
נכון לעכשיו זאת מברשת שיניים חשמלית
עם ראש מעוגל של אורל בי , אני לא ממש זוכר את שם הדגם.
אבל השורה התחתונה היא שזה גירש את הכתמים(אחרי שהם הופיעו בצורה לא מבוטלת) ממש כמו אצל שיננית, אחרי 2-3 פעמים שצחצחתי איתה, בנוסף אני משתמש בערב במי פה ליסטרין שהבנתי מאחד הפורומים שהם מעכבים את החזרה של החיידקים האלה ואני ממש ממליץ בחום
על השילוב של השניים.
יכול מאוד להיות שזה יעבוד עם כל מברשת שיניים חשמלית.
מקווה שזה יעזור לכולכם :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק פרודונטקס!!
מור10/03/2011היה לי שנים צביעה חיידקית..ולא הצלחתי להסיר אותה (וכנראה זה עוד קיים אבל נלחמים נגד זה)
פרודונטקס עזר לי. מבחינתי אין עוד משחה אחרת(וניסיתי הרבה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושת לחץ בשיניים אחרי עקירה
שימוש בחוטים בשביל מדידות
שחיקת שיניים - חריקת שיניים
בקשר למדידות של כתרים
בלוטה בצבע אדום מאחורי השן
לימודי סייעות שיניים איפה לומדים?
כאבי שיניים כשיש דלקת בסינוסים
נסיגת החניכיים יכולה לנבוע מריבוי טיפולים מיותרים ועמוקים אצל השיננית
אוכל נתקע ברווחים בשיניים
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?