black line

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• black line
    רונית
    14/10/2009

שלום רב

אני בשנות ה-40 לחיי סובלת מ black line/
    בעבר קיבלתי יעוץ להשתמש במשחת שיניים טבעית ובאמת זה עזר למשך כשנה כמו תרופת פלא נעלם הכל. לאחרונה זה חזר שוב ונראה לי במצב גרוע יותר.
    יש פתרון אחר?

תודה
    רונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    black line

הוספת תגובה

• שיננית

ד``ר גלית כהן
    21/10/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצאתי פיתרון

יוסי
    09/03/2011

בשנתיים האחרונות גם אני סובל מהבעיה הנוראית הזאת שאני לא כ"כ מבין מאיפה היא הגיעה כי אין אצל אף אחד במשפחתי את החיה הזאת.
    זה הגיע למצב שהרבה פעמים במקום לחייך הייתי מחייך חיוך מהוסה שבו השפתיים מכסות את השיניים.
    חפרתי בפורומים, לא רציתי לבקר כל חודש וחצי אצל השיננית ומצד שני רציתי לחייך ככל האדם, וכולם די מייאשים וגורמים לך לחשוב שתצטרך לעשות הלבנה או חרסינה או פשוט לחזור לשיננית כל חודש וחצי וישנן צרות גדולות יותר.
    אז אני רוצה לחלוק על כל מה שמציעים ולהעיד על עצמי שמה שעובד אצלי
    נכון לעכשיו זאת מברשת שיניים חשמלית
    עם ראש מעוגל של אורל בי , אני לא ממש זוכר את שם הדגם.
    אבל השורה התחתונה היא שזה גירש את הכתמים(אחרי שהם הופיעו בצורה לא מבוטלת) ממש כמו אצל שיננית, אחרי 2-3 פעמים שצחצחתי איתה, בנוסף אני משתמש בערב במי פה ליסטרין שהבנתי מאחד הפורומים שהם מעכבים את החזרה של החיידקים האלה ואני ממש ממליץ בחום
    על השילוב של השניים.
    יכול מאוד להיות שזה יעבוד עם כל מברשת שיניים חשמלית.
    מקווה שזה יעזור לכולכם :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק פרודונטקס!!

מור
    10/03/2011

היה לי שנים צביעה חיידקית..ולא הצלחתי להסיר אותה (וכנראה זה עוד קיים אבל נלחמים נגד זה)

פרודונטקס עזר לי. מבחינתי אין עוד משחה אחרת(וניסיתי הרבה)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו