רוצה לתקן את החיוך -רווחים וישור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה לתקן את החיוך -רווחים וישור
    מורין
    15/10/2009

היי אני בחורה בתחילת שנות ה 30 לחייה וכבר המון שנים אני סובלת משיניים עקומות, היום אני מחלטיה סוף סוף לטפל בנושא.

השיניים שלי יחסית בריאות אולי דרושה סתימה אחת או שתיים אבל אין בעיות רציניות.

מלבד שן קידמית - שברתי בילדותי את אחת השיניים הקדמיות, בילדות שמו לי גבס, ולפני כ 6 שנים החליפו את הכבש בכתר חרסינה.

בעיות יישור השיניים שלי הן בלסת התחתונה והעליונה, כמו כן בלת התחתונה יש לי מרווחים איומים בין השיניים (יש גם למעלה).

שאלתי היא ראשית לדעת מה האופציות שעומדות לפני, כלומר אילו סוגי טיפולים אני יכולה לבדוק, מה הייתרונות והחסרונות של כל אחד מהם, ושאלת השאלות מה פרק הזמן לטיפול.

אני לא מצפה לתשובה מקצועית כמו שרופא בודק אותי פנים מול פנים, אבל מאוד רוצה לקבל תמונה כללית לגבי האפשרויות שעומדת לפני.

כמו כן, אשמח לקבל מחירים כדי שאוכל ללמוד מה התקציב שאני צריכה כאן.

אם למישהו יש המלצות לרופא אמין וטוב מאיזור המרכז - אדרבה !

תודה מראש, מצורפת תמונה של החיוך שלי לא להיבהל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פני לייעוץ

ד``ר גלית כהן
    21/10/2009

אצל מומחה ליישור שיניים או רופא העוסק באסתטיקה. הטיפול יכול להיות יישור שיניים או ציפויי חרסינה על השיניים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו