בעיית דיבור לאחר הרכבת כתרים קדמיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית דיבור לאחר הרכבת כתרים קדמיים
    ניר
    15/10/2009

לאחרונה עברתי טיפולים שבסופם הורכבו לי 4 כתרי זרקוניה בשיניים הקדמיות העליונות (4 המרכזיות) , במהלך הטיפולים היה לי כתר זמני של 4 שיניים שמחוברות זו לזו וכתרי הזרקוניה הסופיים שהרופא הרכיב לי הן בודדות ולא מחוברות , הוא טוען שזה יותר בריא .
    הבעיה שלי התחילה מיד אחרי שהוא הרכיב את הכתרים , וזאת בעיית דיבור , אני מרגיש שבזמן הדיבור אין לי שיניים , כתרי הזרקוניה ממש קטנות , בתיקון שעשה הרופא הוא הגביה קצת את כל ה-4 ועדיין יש לי בעיית דיבור אם כי היא השתפרה , לשאלתי , האם זה מקובל להגביה רק את 2 השיניים הקדמיות העליונות ? שיהיו קצת בולטות מהשאר , כי אני חושב שזה יפתור לי את הבעיה .

והאם יש סיכוי שהרופא עושה את כתרי הזרקוניה קטנים מלכתחילה כי הן כל כך יקרות ? והאם ההגבהה שלהן לא פוגעת החוזקה של הכתרים ?

ובנוסף , מה היתרונות והחסרונות של כתרים בודדים מול כתר אחד גדול של 4 שיניים מחוברים ?

אני מתנצל על ההודעה הארוכה , תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כתרים קדמיים

ד``ר גלית כהן
    21/10/2009

כתרים בודדים או גשר זו החלטה של הרופא לפי שיקולים רבים שהוא מוצא באזור הטיפול. הכתרים לא נעשים קטנים, אלא בגודל השיניים שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו