נפיחות בצוואר לאחר עקירת שן בינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נפיחות בצוואר לאחר עקירת שן בינה
    מודאג
    19/10/2009

שלום רב,

אני בן 24, בריא בדרך כלל, לפני 40 יום בערך עברתי עקירת שן בינה עליוני אצל רופא שיניים (לא רופא שיניים המומחה בכירורגיית פה ולסת), יומיים לאחר מכן הופיעה נפיחות בצוואר באותו צד של שן הבינה שנעקר, מידי פעם יש כאבים באזור הנפיחות, בנוסף לכך בתנועות מסויימות של הראש והצוואר אני מרגיש שיש משהו בפנים (בצוואר) שכאילו נמתח או תופס אותי ומגביל אותי בתנועה ונגרם כאב כתוצאה מכך מספר שעות לאחר מכן,(ואני מרגיש את הכאב גם מתחת לאוזן - כלומר יש כאבים בצוואר באיזור הנפיחות ומתחת לאוזן) לעומת זאת אם אני עושה אותם תנועות אבל בצד השני אני לא מרגיש שום דבר והתנועה "חופשית" יותר
    ביקרתי אצל שני רופאי משפחה שאמרו שלא מדובר בבלוטות הלימפה ולגבי הנפיחות אמרו שייתכן שזו לא נפיחות, ייתכן אסימטריה טבעית בצוואר, ביקרתי אצל רופא אף אוזן גרון ואמר לי שהבדיקה תקינה ואין בעיית "אף, אוזן גרון "- בדיקות דם תקינות, וביקרתי אצל רופא השיניים שעקר לי את השן ואמר שהכל תקין והוא לא רואה שום דבר.

לציין כי הנפיחות היא לא בולטת מאוד אבל ניתן לראות אותה בעין. ויש כאבים מידי פעם
    מה לעשות? ומה הנפיחות הזאת יכולה להיות? ולמי עוד ניתן לפנות ?
    נא לעזור לי בדחיפות, אני מאוד מודאג.
    אשמח לקבל את עזרתכם
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פנית לרופאים המתאימים

ד``ר גלית כהן
    21/10/2009

אין לי מה להוסיף בלי בדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו