זיהום מתחת לכתר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זיהום מתחת לכתר
    גליש
    25/10/2009

לפני כשלוש שנים עשו לי כתר בשן 46.
    לפני כשנה התפתחו אצלי כאבים מטורפים באותו אזור. הצילומים לא הראו דבר, עשיתי הקצאת שורשים, ניקויים וחיטויים ובסופו של דבר - לאחר יותר מחודש של ייסורים עזים, נאלצתי לעבור טיפול שורש בשן 47 שלאחריו פסקו הכאבים.
    עכשיו נאמר לי שיש לי זיהום מתחת לשן 46, שעלי לעבור עקירה, השתלת עצם (מתרומת אדם! אמא'לה!), שתל AB, כתר וכל הג'אז הזה.
    העניין הוא שמאז שלקחתי אנטיביוטיקה לפני כחודש - הכאבים פחתו והנפיחות ירדה (אולם גדל פצעון על החניכיים של שן 46).
    הרופא שלי אמר לי שאם לא אעבור עקירה הזיהום יתפשט לשיניים השכנות ואאלץ בסופו של דבר, לעקור גם אותן.
    אשמח לחוות דעתכך כי אני מבולבלת ולחוצה מאוד מהתהליך.
    [אגב: לפני 4 שנים סיימתי כימותרפיה עקב לימפומה - וכל העניין הזה עם זיהומים מלחיץ אותי. יש לי הרגשה שהכתר שנעשה לי בשן 46 - לא נעשה כראוי (כל השנים התלוננתי עליו) והוא שגרר את ההסתבכות ואת הזיהום בשן 47.]
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זיהום מתחת לכתר

הוספת תגובה

• זיהום מתחת לכתר

ד``ר גלית כהן
    26/10/2009

הרופא שלך צודק.
    אם השן לא תעקר הזיהום יתפשט, יהרוס יותר עצם ועלול להתקרב לשיניים סמוכות.
    אנטיביוטיקה נותנת תקופת שקט, אך הזיהום ממשיך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו