כאבים חודש אחרי טיפול שורש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים חודש אחרי טיפול שורש
    אריאלה
    29/10/2009

לפני קצת יותר מחודש סיימתי טיפול שורש בלי מבנה וכתר. בינתיים הרופא עשה לי סתימה זמנית. מאז ועד היום יש לי כאבים בשן. בתחילה הכאבים היו נוראיים- אך לאחר מס' ימים הם נחלשו והכאב נותר סטטי. רגישות בתוך השן. כאשר דופקים עליה ומזיזים אותה לא חשים בכאב בעוצמה גדולה יותר. אבל כואב לי בתוך השן.
    הרופא שלי אמר שחבל לפתוח את הסתימה- מפני שזה עלול להזיק והכאב יכול לעבור מעצמו. רק עוד חודש, הוא אמר, יהיה אפשרי לראות בצילום אם יש שם משהו.
    הבעיה היא שבינתיים אני עם כאבים. מה דעתכם? מה אפשר לעשות במקרה כזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים לאחר טיפול שורש

ד``ר גלית כהן
    31/10/2009

ראשית לא טוב להשאר עם סתימה זמנית זמן רב. האיטום שלה אינו טוב, ויש סיכוי גדול יותר לשבר.
    טיפול שורש, אכן מלווה פעמים רבות בכאבים ולא תמיד ברור לגמרי המקור. שינויים בצילום אכן נראים רק לאחר מספר חדשים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין בכל אופן

אריאלה
    01/11/2009

משהו שאני יכולה לעשות? כי הכאבים האלה מקשים עליי ביום יום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חזרי לרופא המטפל

ד``ר גלית כהן
    05/11/2009

אולי צריך קורס אנטיביוטי, תרופה נגד כאבים, הורדה מגובה וכד...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו