מברשת שיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מברשת שיניים
    90
    20/09/2007

אוקיי אז ככה אני בן 17 ולאחרונה הדלקת שיניים גדלה בסיפטומים רבים כניראה עקב ציחצוח לא נכון כרגע אני משתמש במברשת שיניים קולגייט 360 מעלות עם מנקה לשון...
    השיננית אמרה לי שהמברשת שיניים אינה טובה מכוון שהראש יותר מידי גדול..
    קראתי באטיזה אתר שמומלץ ראש בגודל עד 2 3 שיניים ושאלתי אותה ליפני שהיא הספיקה לומר לי והיא אמרה שזה נכון..

מכוון שאני דיי מזלזל בציחצוח לרוב ולא מצחצח בצורה טובה שקלתי לעבור למברשת שינייםOral -B Vitality הפרסומת דיי משכנעת אותי
    האם מברשת חשמלית מקלה על ציחצוח אפקטיבי יותר מאשר מברשת רגילה?

לפעמים הפרסומות סותרות מידע כמו קולגייט 390 עם מנקה וראש ענקי שהשיננית לא המצליצה לי עליה..

אשמח לקבל חוות דעת על המברשת שיניים שציינתי +הצעות חלופיות..

אשמח להשקיע 120 ש"ח תמורת ציחצוח טוב יותר לשיניים בריאות יותר :)
    (בן 17)
    יום טוב וגמר חתימה טובה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מברשת שיניים

הוספת תגובה

• מברשת שיניים

ד``ר גלית כהן
    20/09/2007

לא משנה כ"כ באיזו מברשת משתמשים, בעיקר לא בגיל צעיר כ"כ לפני בעיות חניכיים מורכבות. ואכן המברשת צריכה להיות עם ראש קטן ע"מ שהצחצוח יהיה אפקטיבי.

בכל מבשרת חשוב הצחצוח עצמו שיגיע לכל מקום ובאופן הנכון. אם מצחצחים פחות מ-3 דקות לפחות לא ניתן להגיע לצחצוח טוב באף מברשת

בברכה,
    ד"ר גלית כהן
    מומחית לרפואת הפה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו