סתימה רגילה לעומת לבנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סתימה רגילה לעומת לבנה
    עידית
    15/11/2009

שלום,
    לפני מספר ימים עשיתי סתימה לבנה בשן טוחנת. אציין כי לא הגעתי בעקבות כאבים כלל, אלא לאחר שבבדיקה שגרתית התברר שיש לי חור מתחת לסתימה קיימת. הסתימה הייתה עמוקה - שלוש תעלות. לאחר שההרדמה פגה כבר באותו היום - הרגשתי כאבים בכל פעם שאכלתי, וכשהעברתי חוט דנטלי בין השיניים הכאבים היו מאד חזקים. התחושה היא כאילו המזון נדחס בין שתי השיניים - ואני נאלצת להעביר חוט דנטלי לאחר כל ארוחה. זה נמשך כבר כמעט שבוע - ורק הולך ומחמיר.
    דיברתי עם הרופא טלפונית והוא אמר שייתכן שאיאלץ לעשות טיפול שורש.
    קראתי בפורום שכאבים עלולים להיגרם מסתימות לבנות - בשל תהליך הכיווץ של החומר.
    השאלה שלי אם אפשר להחליף את הסתימה הלבנה בסתימה רגילה במקום לעבור את הסיוט של טיפול שורש - ובכך אולי לפתור את הבעיה.
    תודה
    עדית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סתימה רגילה לעומת לבנה

הוספת תגובה

• סתימה לבנה

ד``ר עדי אריאלי
    19/11/2009

תיארת מגוון של סימפטומים שיכולים להוביל לאבחנות שונות ולטיפולים שונים. צריך לבדוק מהי הסיבה לכאב: חוסר נק' מגע, כאבים ממקור מוך השן, רגישות שלאחר טיפול ועוד. איני יכול לענות ללא בדיקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו