כאבים חזקים לאחר סתימות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים חזקים לאחר סתימות
    טל
    17/11/2009

שלום רב לכם,

לפני כשבוע פניתי לטיפול אצל רופא שיניים עקב 2 סתימות שהיו לי בשן במשך 15 שנה והם יצאו לי .

הרופא בדק את הפה ואמר כי אכן השן אשר בה היו 2 הסתימות אכן קיימים כעת 2 חורים שייש לסתום מחדש ובשן נוספת ישנו חור נוסף שאותו גם צריך לסתום.

ואכן הרופא ביצע לי 3 סתימות ובסוף גם ינקוי שיניים.

יש לציין כי מעולם לא סבלתי מכאבי שיניים וגם לאחר שסתימות נפלו לי והיו חורים לא היו לי כאבים.

מאז שבוע שעבר לאחר ביצוע הסתימות כאשר אני אוכלת בצד ימין של הפה אשר בשיניים התוחנות אחת עליונה והשניה תחתונה אשר בהן נשעו הסתימות מאוד מאוד כואב לי עד למצב שאני לא מסוגלת ללעוס ולאכל בצד זה של הפה רק בצד שמאל .

הייתי שמחה לשמוע דעתכם בנושא ממה זה יכול לנבוע ? והואם זה הגיוני שלאחר סתימה מצב זה יהיה או יקרה ?

תודה רבה,
    טל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים חזקים לאחר סתימות

הוספת תגובה

• כאבים חזקים לאחר סתימות

ד``ר עדי אריאלי
    19/11/2009

כאבים לאחר סתימות יכולים לנבוע ממגע גבוה של הסתימה שניתן לתקן בקלות, מדלקת לא הפיכה של המוך שדורשת טיפול שורש, מכאב שלאחר הטיפול שחולף מעצמו ועוד. כדאי לחזור לרופא המטפל שיאבחן את הבעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו