לא רדום לגמרי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא רדום לגמרי
    אור
    23/11/2009

שלום רב

אמש עברתי עקירה כירורגית לשן רקובה. וההרדמה לא השפיעה במלואה, כלומר - פחות או יותר חצי פנים שלי היו רדומים אבל עדיין הרגשתי את העקירה באופן חלקי.
    יש לי גנטיקה מאוד גרועה עם שיניים, ולצערי גם ניסיון מר עם רופאי שיניים, בעבר יצא לי שתקעו לי מחט לעצב חי מבלי שהאיזור היה רדום, וקרו כמה מקרים נוספים בהם התגלה שהאיזור לא היה רדום מספיק רק כשצעקתי מהכאבים אבל מעולם לא קרה שזה הגיע למצב שבו המשיכו לעבוד לי על השן מבלי שהיא תהיה רדומה לגמרי, עד אתמול, שאחרי זריקות רבות וחצי פנים רדומים המשיכו לעקור לי את השן כשאני מרגישה אותה.
    האם הסיוט שלי התגשם? האם ייתכן שישנם אנשים שההרדמה לא משפיעה עליהם עד הסוף? ואם כן, האם ישנן אלטרנטיבות למצב הזה?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא רדום לגמרי

הוספת תגובה

• הרדמה

ד``ר עדי אריאלי
    25/11/2009

כמעט שאין מצבים בהם לא ניתן לבצע אילחוש מקומי בהצלחה. לעיתים במקרים של דלקת השפעת האילחוש פחות יעילה אך לרוב במקרים כאלה תוספת של חומר הרדמה פותרת את הבעייה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו