שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    יונתן
    04/12/2009

לדר היקר והניפלא שלום רב!
    מקווה שתענה תשובה מפורטת עד כמה שתוכל
    לפני יומיים עברתי סתימה בשן טוחנת תחתונה מצד שמאל ועשו לי הרדמה ע"י זריקה
    שאלותי הם אחרי הטיפול ואחרי שעברה השפעת ההרדמה הרגשתי כאילו נתפס לי השריר של הלסת בצד שמאל והיה כזה מעין כאב ניסבל בכל פעם שפתחתי תפה עם הזמן זה עבר בהדרגה ועכשיו אחרי יומיים אני כמעט לא מרגיש שום בעיה לפתוח תפה אלא שקורה לי שכל פעם שאני פותח את הפה יותר מדי למשל שאני מפהק וכדומה יש רעש מעין קליק כזה זה מאד מפחיד אותי מכיוון שהרעש רק בצד שמאל איפה שהיתה ההרדמה שאלותי הן:
    1. האם זה נורמלי שאחרי הרדמה ואחרי השפעתה יש קושי לפתוח את הפה ויש הרגשה שהשריר נתפס ויש הרגשה של מעין כאב ניסבל? ומה הסיבה לכך האם מחומר ההרדמה נוצר כיווץ שריר או משו דומה?
    2.מה פשר הקליק הזה כאשר ניפתח הפה והאם זה טיבעי אחרי שניתפס שריר או משו בסגנון?
    מקווה שתיתייחס ותענה לכל השאלות שהצגתי בפניך בתודה מראש וסליחה על ההטרדה
    יונתן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• רק רציתי להוסיף

יונתן
    04/12/2009

שהקליק שנישמע הוא כזה נישמע באוזן השמלית וזה באיזור האוזן השמאלית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זריקת הרדמה

ד``ר גלית כהן
    06/12/2009

יכול להיות בהחלט לאחר הרדמה מסוג "בלוק" תחתון.
    הקליק במפרק הוא תופעה של המפרק. לא קשורה להרדמה. אם זה ממשיך לפנות לבדיקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו