מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מספר שאלותalon05/12/2009
א. לפני מספר ימים עברתי סתימה בשן אשר מצבה היה גבולי לטיפול שורשץ רופא השיניים שלי אמר שאם אחרי הטיפול יהיו לי כאבים לחזור לטיפול שורש. לאחר הפגה השפעת ההרדמה של השן היא אכן התחילה לכאוב מאוד ולקחתי כדור אקמול בשביל להפחית את הכאבים עד שאגיע להמשך הטיפול. אחרי שלקחתי את האקמול הכאב נפסק לכמעט 4 ימים ולכן חשבתי שאולי אני לא צריך טיפול שורש והכאב ההתחלתי היה רק התרגלות של המקום לסתימה או משהו, אך לאחר 4 ימים הכאבים חזרו לסירוגין. שאלתי היא האם זה יתכן שהכאבים יעלמו לזמן כזה ארוך ופתאום יחזרו שוב?
ב. האם הרופא לא יכל לראות בצילום שעשיתי שאני צריך טיפול שורש( לא ניתן לראות שמוך השן נפגע בצילום)?
ג. האם עשיו הרופא יצטרך לעשות את אותה העבודה פעמיים, מיכווין שאת השן עד המוך הוא כבר ניקה מעששת וסתם וכעט עליו יהיה להוציא את הכל בכדי לנקות את תעלות השן.
כמה זמן טיפול שורש נמשך במצב כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול שורש או לא
ד``ר גלית כהן06/12/2009הרופא לא יכול לראות בצילום בודאות שהעששת הגיעה למוך.
הוא ניסה להיות מאד הגון וישר עימך ולא לומר "העששת עמוקה, נפתח לטיפול שורש, מבנה וכתר" אלא ניסה להציל את השן. אם זה מצליח הרווחת בגדול. ואם זה לא מצליח לא הפסדת דבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושת לחץ בשיניים אחרי עקירה
שימוש בחוטים בשביל מדידות
שחיקת שיניים - חריקת שיניים
בקשר למדידות של כתרים
בלוטה בצבע אדום מאחורי השן
לימודי סייעות שיניים איפה לומדים?
כאבי שיניים כשיש דלקת בסינוסים
נסיגת החניכיים יכולה לנבוע מריבוי טיפולים מיותרים ועמוקים אצל השיננית
אוכל נתקע ברווחים בשיניים
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?