שאלה חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    ג'ני
    26/09/2007

רציתי לשאול שאלה.. עברתי כתר בשן הטוחנת בלסת התחתונה ובלסת העליונה הייתה לי סתימה הרופא אמר לי שהוא צריך לשבור לי את הסתימה ולעשות לי חדשה.. אני חושבת שהוא סתם עשה את זה כדי להרוויח כסף כי השן לא כאבה לי ולא היה לי כלום בשן עכשיו אחרי שהוא עשה לי את זה יש לי כאבים בחניכיים והתחיל לצאת לי מהשן ריע ממש לא טוב ויש לי כאבים מציקים כאלה בשן אני חושבת גם שהוא עשה לי סתימה זמנית ..הסתכלתי במראה קטנה על השן לראות מה יש לי שמה וראיתי נקודה קטנה כסופה ואני לא חושבת שזאת סתימה רגילה כי יש לי עוד סתימות בשיניים וזה ממש לא נראה כמו סתימה רגילה..
    רציתי לדעת אם זאת סתימה זמנית אם היא כמו נקודה קטנה וכסופה.. ?ויכול להיות שהכאבים בשן נובעים לי בגלל שהוא לא ניקה לי את העששת בחור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

• סתימה

ד''ר איתן ויינשטיין
    26/09/2007

ג'ני שלום רב,
    אני מאוד מקווה שאת לא צודקת והרופא (עמיתי) לא עשה לא לך ולא לאף אחד טיפול ללא צורך.
    לפי התיאור שלך קשה להגיע למסקנה כלשהיא.
    אני הייתי מציע שתפני לרופא אחר ותקבלי חוות דעת נוספת: שווה כל גרוש.
    לאחר מכן נתכתב שוב.

בהצלחה ד"ר איתן וינשטיין
    dentist-4-you.com

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו