בעיה מאוד גדולה :/

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה מאוד גדולה :/
    LuLiiiii
    07/12/2009

שלום אני בת 19 ויש לי רקע מאוד מסובך עם השיניים שלי כי כשהייתי יותר קטנה היו לי הרבה טיפולים, כרגע חזרתי מנסיעה לחול ויש לי כתר בשן הטוחנת מצד שמאל שנפלה וכרגע אני עם כתר זמני, מפני שיש לי שן בינה שכרגע צומחת הרופא שיניים שלי המליץ לי על כמה פתרונות קודם כל חשוב לי לציין שאין לי את החלק העליון של השן אלא רק את השורש ובשורש כשהייתי קטנה בגלל שהייתי עושה הרבה בעיות לרופא שיניים שלי נשבר הפוצר בתוך השורש.
    הנה ההצעות :
    1. בגלל שיש שן בינה שעוד לא צמחה לחלוטין להוציא את הכתר הזמני כולל השורש ולהחליף אותו עם השן בינה כולל השורש של השן בינה.
    2. להוציא את הכתר הזמני כולל השורש ולעשות צמצום של השיניים בעזרת חוטי ברזל/ מתכת..

אני בחששות מאוד גדלות אני בסה"כ די קטנה ומפחיד אותי לחשוב שאני אשאר בלי שן כבר בגיל כזה צעיר בבקשה ד"ר תעזי לי :( השיניים הן הדבר הכי חשוב לי אני חייבת את עצתך.

תודה רבה וסליחה על ההטרדה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה מאוד גדולה :/

הוספת תגובה

• אין בעיה להחליף שן בעייתית

ד``ר גלית כהן
    08/12/2009

עם שן בינה בריאה שתצמח במקום ותתפקד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו