מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר אמייל בכל הפהאנונימי31/12/2009
שלום,
אני נולדתי ללא אמייל.
אני יודע שהפתיחה די דרמטית ואף קשה להאמין.
השיניים שלי לא במצב טוב מאז שנולדתי בעקבות חוסר באמייל. בילדותי הורי ניסו לקבל את תמיכת שר הבריאות אך נענו בשלילה.
חוץ מלדעת שאמייל הוא החומר המגן על השיניים, אין לי יותר מידע. אשמח לקבל תשובות וגם חו"ד במיהד ואפשרי.
1. מהם חסרונותיו של חוסר אמייל בפה?
2. מה הבעיה יכולה לגרום במהלך הזמן?
3. כיוון שמדובר בטיפול שלישוני (לפי מיטב ידיעתי) מה ניתן לעשות בשביל למנוע/לדחות את את השלכות הבעיה:
3.1. מבחינה אישית
3.2. מבחינה מקצועית
כמובן שאשמח לשמוע כל מדיע נוסף שאולי פספסתי.
תודה,
איתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמייל
ד``ר עדי אריאלי02/01/2010אני משער שמדובר בבעיה התפתחותית של אמייל. בעיה זו נחלקת לשני מצבים עיקריים: חוסר התפתחות של אמייל או התפתחות לא תקינה של אמייל. דבר ראשון יש לאבחן את המחלה ולגזור מהאבחנה את הטיפול. אמייל חסר או לא תקין מגן פחות טוב מפני עששת, שחיקה ושברים מכניים. הטיפול יכול להיות במקרים מסויימים ביצוע שיחזורים מגנים כמו סתימות, ציפויי חרסינה או כתרים לשם שימור השיניים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול משמר
אנונימי04/01/2010הטיפול המשמר זה בדיוק מה שאני עובר במשך כל שנות חיי.
רציתי לשאול, האם ישנם צעדי מנע אשר יכולים לחסוך/לדחות את הגעתי לרופא השיניים?
פרט לצחצוח שיניים כמובן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
אנונימי11/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושת לחץ בשיניים אחרי עקירה
שימוש בחוטים בשביל מדידות
שחיקת שיניים - חריקת שיניים
בקשר למדידות של כתרים
בלוטה בצבע אדום מאחורי השן
לימודי סייעות שיניים איפה לומדים?
כאבי שיניים כשיש דלקת בסינוסים
נסיגת החניכיים יכולה לנבוע מריבוי טיפולים מיותרים ועמוקים אצל השיננית
אוכל נתקע ברווחים בשיניים
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?