טיפול והרכבת שיניים בישור הלסת והפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול והרכבת שיניים בישור הלסת והפה
    האלמונית
    04/10/2007

למומחים שלום.! הכותרת: טיפול בשיניים עקומות והרכבת שינוי הלסת והפה מחדש !
    כאישה מוגבלת – מגיל 27 כבר לא נשארו לי שניים, ואם הזמן קבלתי טיפול אצל רופאת שיניים פרטית. והרכבו לי כתרים בכל הלסת העליונה והתחתונה.
    אחרי 10 שנים, התחלו הכתרים להתפרק "ושוב" הרכבתי מחדש, ועד היום אותם הכתרים
    השתחקו בכל הלסת והפה, המצב החמיר מריחות לא נעימים בחלל הפה, ודווקא אני מקפידה לצחצח אחרי כל ארוחה וגם שוטפת במי-פה וזה לא עוזר.!
    אבל הבעיה שכל הכתרים באזור תמיד צהוב וגם פוגעים מצורת חלל הלסתות והפה שהתחילו לשנות זווית והלסתות שגם מתעקמות ואני מתקשה לדבר ברור ולא ישר, וכל לעיסה באוכל וממתקים שונים ואני ננשכת בחלל השפה...וממש מתביישת לצחוק/לחייך, וגם להתנשק עם גברים שנרתעים ממני בגלל הלסתות והריחות בחלל הפה....אני חייבת לעשות שינויים וטיפול למניעת הנזק שיפגע מצורת הנשיות שלי ? אני מעוניינת לקבל עזרה וטיפול לבניית לסתות ושיניים יציבות ויפות ומבריקות להיגיינה ואסתטיקה שלי......בדחיפות ? ? אנא עזרו לי והפנו אותי לרופא בכיר מומחה לטיפול כזה ?
    אציין: שאני אישה מוגבלת ונתמכת מקצבת הנכות וטיפול כזה עולה יקר מאוד ואני חייבת
    להתחיל לדאוג לפני שיפגע באיכות החיים שלי.....מי מסייע לנכים בבעיות טיפולי השיניים העקומות ?.השאלה מופנת בנדון למומחים בפורום זה אודה מטיפולכם ותגובתכם בהקדם ! ! בברכה ממני נאוה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול שיניים מלא

ד``ר עדי אריאלי
    08/10/2007

לנאווה שלום,
    ממה שתיארת עושה רושם שאת זקוקה לשיקום פה מלא. יתכן ומשולב בטיפול של רופא מומחה לחניכיים. לכן אני ממליצה לך לחפש מומחה לשיקום הפה. את יכולה להעזר ברשימת מומחים המצויה באתר האינטרנט של האגודה לשיקום הפה. בהצלחה.
    ד"ר יעל רובינשטיין- אריאלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול וישור שיניים מלא מחדש !

האלמונית
    08/10/2007

לד"ר יעל ערב טוב ! ברצוני להודות מתגובתך המיידית בפורום.
    נכון זו הבעיה שתיארתי לך. וממש אני מתביישת ומיואשת מזה, ואני לא רוצה לפנות ל"סתם"
    לקליניקות פרטיות שמטפלים בשיניים כמו במצבי במיוחד כאישה נכה C.P עם לסתות לא
    רצויונליות עקב השיתוק אומנם לא "גרוע" רק שהכתרים והלסתות שוקעות ונסדקות בצדדים
    מהחיכוחים בגלל האכילה, ולכן התנועות משתבשות מפריעות מהעיוות בזווית הדיבור וישור
    הפנים שגם ננשכות עם החנייכים שגורמות לחתכים וחדקים ומחלות בחלל הפה...וככה כול
    השנים סחבתי את זה, מחוסר התקציב שקשה לי לקבל עזרה בסיוע טיפולי השיניים שלי...
    שצורתי מתכערת ולא נעימה להיות (להראות כאישה "יפה" בשיניים מבריקות) עם אישה
    הגיינית ואסטטית לשבת ולדבר מול האנשים שקרובים איתי....ואשמח לקבל איזה המלצה
    אפשרית דחופה מצידך ! אודה מטיפולך ותגובתך בהקדם באתר ! בברכה נאוה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול וישור הלסת ב שיניים מחדש !

האלמונית
    08/10/2007

(להראות כאישה "יפה" בשיניים מבריקות) עם אישה לא הגיינית ואסטטית לשבת ולדבר מול האנשים שקרובים איתי....ואשמח לקבל איזה המלצה אפשרית דחופה מצידך ! אודה מטיפולך ותגובתך בהקדם באתר ! בברכה נאוה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול וישור מלא בלסת השיניים מחדש

האלמונית
    08/10/2007

1.אני רוצה לדעת אם אוכל לקבל טיפול שינויים במבנה הלסת והשיניים ולהראות חיוכים מרעננים בלי סיכונים אפשריים כדי לשפר את ביטחוני העצמי..? בשל היותי נכה !
    2. מהו תהליך הטיפול האפשרי הניתן מבחינה תקציבי שהוא הביטוח לאומי ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו