מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול והרכבת שיניים בישור הלסת והפההאלמונית04/10/2007
למומחים שלום.! הכותרת: טיפול בשיניים עקומות והרכבת שינוי הלסת והפה מחדש !
כאישה מוגבלת – מגיל 27 כבר לא נשארו לי שניים, ואם הזמן קבלתי טיפול אצל רופאת שיניים פרטית. והרכבו לי כתרים בכל הלסת העליונה והתחתונה.
אחרי 10 שנים, התחלו הכתרים להתפרק "ושוב" הרכבתי מחדש, ועד היום אותם הכתרים
השתחקו בכל הלסת והפה, המצב החמיר מריחות לא נעימים בחלל הפה, ודווקא אני מקפידה לצחצח אחרי כל ארוחה וגם שוטפת במי-פה וזה לא עוזר.!
אבל הבעיה שכל הכתרים באזור תמיד צהוב וגם פוגעים מצורת חלל הלסתות והפה שהתחילו לשנות זווית והלסתות שגם מתעקמות ואני מתקשה לדבר ברור ולא ישר, וכל לעיסה באוכל וממתקים שונים ואני ננשכת בחלל השפה...וממש מתביישת לצחוק/לחייך, וגם להתנשק עם גברים שנרתעים ממני בגלל הלסתות והריחות בחלל הפה....אני חייבת לעשות שינויים וטיפול למניעת הנזק שיפגע מצורת הנשיות שלי ? אני מעוניינת לקבל עזרה וטיפול לבניית לסתות ושיניים יציבות ויפות ומבריקות להיגיינה ואסתטיקה שלי......בדחיפות ? ? אנא עזרו לי והפנו אותי לרופא בכיר מומחה לטיפול כזה ?
אציין: שאני אישה מוגבלת ונתמכת מקצבת הנכות וטיפול כזה עולה יקר מאוד ואני חייבת
להתחיל לדאוג לפני שיפגע באיכות החיים שלי.....מי מסייע לנכים בבעיות טיפולי השיניים העקומות ?.השאלה מופנת בנדון למומחים בפורום זה אודה מטיפולכם ותגובתכם בהקדם ! ! בברכה ממני נאוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול שיניים מלא
ד``ר עדי אריאלי08/10/2007לנאווה שלום,
ממה שתיארת עושה רושם שאת זקוקה לשיקום פה מלא. יתכן ומשולב בטיפול של רופא מומחה לחניכיים. לכן אני ממליצה לך לחפש מומחה לשיקום הפה. את יכולה להעזר ברשימת מומחים המצויה באתר האינטרנט של האגודה לשיקום הפה. בהצלחה.
ד"ר יעל רובינשטיין- אריאלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול וישור שיניים מלא מחדש !
האלמונית08/10/2007לד"ר יעל ערב טוב ! ברצוני להודות מתגובתך המיידית בפורום.
נכון זו הבעיה שתיארתי לך. וממש אני מתביישת ומיואשת מזה, ואני לא רוצה לפנות ל"סתם"
לקליניקות פרטיות שמטפלים בשיניים כמו במצבי במיוחד כאישה נכה C.P עם לסתות לא
רצויונליות עקב השיתוק אומנם לא "גרוע" רק שהכתרים והלסתות שוקעות ונסדקות בצדדים
מהחיכוחים בגלל האכילה, ולכן התנועות משתבשות מפריעות מהעיוות בזווית הדיבור וישור
הפנים שגם ננשכות עם החנייכים שגורמות לחתכים וחדקים ומחלות בחלל הפה...וככה כול
השנים סחבתי את זה, מחוסר התקציב שקשה לי לקבל עזרה בסיוע טיפולי השיניים שלי...
שצורתי מתכערת ולא נעימה להיות (להראות כאישה "יפה" בשיניים מבריקות) עם אישה
הגיינית ואסטטית לשבת ולדבר מול האנשים שקרובים איתי....ואשמח לקבל איזה המלצה
אפשרית דחופה מצידך ! אודה מטיפולך ותגובתך בהקדם באתר ! בברכה נאוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול וישור הלסת ב שיניים מחדש !
האלמונית08/10/2007(להראות כאישה "יפה" בשיניים מבריקות) עם אישה לא הגיינית ואסטטית לשבת ולדבר מול האנשים שקרובים איתי....ואשמח לקבל איזה המלצה אפשרית דחופה מצידך ! אודה מטיפולך ותגובתך בהקדם באתר ! בברכה נאוה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול וישור מלא בלסת השיניים מחדש
האלמונית08/10/20071.אני רוצה לדעת אם אוכל לקבל טיפול שינויים במבנה הלסת והשיניים ולהראות חיוכים מרעננים בלי סיכונים אפשריים כדי לשפר את ביטחוני העצמי..? בשל היותי נכה !
2. מהו תהליך הטיפול האפשרי הניתן מבחינה תקציבי שהוא הביטוח לאומי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושת לחץ בשיניים אחרי עקירה
שימוש בחוטים בשביל מדידות
שחיקת שיניים - חריקת שיניים
בקשר למדידות של כתרים
בלוטה בצבע אדום מאחורי השן
לימודי סייעות שיניים איפה לומדים?
כאבי שיניים כשיש דלקת בסינוסים
נסיגת החניכיים יכולה לנבוע מריבוי טיפולים מיותרים ועמוקים אצל השיננית
אוכל נתקע ברווחים בשיניים
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?