מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הלבנת שיניים וציפוי חרסינהליהי04/10/2007
שלום שמי ליהי , אני בת 19 וכשהייתי בכיתה ד שברתי את 2 שיניי הקדמיות ומאז יש לי בהן השלמות, ההשלמות לא אסטתיות לטעמי מכייון שהן שקופות בתאורה/אור שמש ורואים "חצי שן טבעית " ומבינים שהיתר זה המילוי שהוא למעשה של חומר ההשלמה...
רציתי לשאול אם ציפוי 2 שיניי הקדמיות בחרסינה עשוי לעזור? האם זהו חומר עמיד חזק ויעיל למצבי? כמו כן אני שוקלת הלבנת שיניים ואמא שלי טוענת שזה הורס את השן ופוגע בה, ושזה אחרי כמה שנים לא נשאר לבן והשיניים חוזרות לקדמותן... היא טועה? והאם בכלל ניתן לשלב בין ציפוי השיניים לחרסינה והלבנתן?
כמו כן אשמח לקבל ייעוץ לרופא שיניים ברמה גבוהה מאשדוד.
יום נפלא, ליהי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הלבנת שיניים וציפויי שיניים
ד``ר גלית כהן08/10/2007הלבנת שיניים, כשנעשית לפי הפרוטוקול המתאים אינה גורמת נזק לשיניים.
צודקת אמך שאין זה טיפול ל"תמיד", אותם גורמים שצבעו את השיניים עד היום ימשיכו להתקיים וצבע השיניים יכהה עם הזמן, לכן כשעושים בלבנה רצוי להמשיך עם תחזוקה. גם תספורת אינה לכל החיים. הגוף הוא דינמי וחי.
ציפויי חרסינה הם ציפויים דקים ועמידים מאד היכולים להגיע לרמת אסתטיקה גבוהה מאד.
ניתן כמובן לשלב בין השיניים. לבצע קודם הלבנה (רק שיניים טבעיות מלבינות, חרסינה אינה מלבינה) ואחכ ציפויים בצבע התואם את צבע ההלבנה. ואחכ לתחזק את ההלבנה לפי הצורך.
צר לי, אך אין באפשרות מדור זה להמליץ על רופאי שיניים
בברכה,
ד"ר גלית כהן
מומחית לרפואת הפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושת לחץ בשיניים אחרי עקירה
שימוש בחוטים בשביל מדידות
שחיקת שיניים - חריקת שיניים
בקשר למדידות של כתרים
בלוטה בצבע אדום מאחורי השן
לימודי סייעות שיניים איפה לומדים?
כאבי שיניים כשיש דלקת בסינוסים
נסיגת החניכיים יכולה לנבוע מריבוי טיפולים מיותרים ועמוקים אצל השיננית
אוכל נתקע ברווחים בשיניים
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?