שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות
    מאיר
    05/10/2007

היי 3שאלות בבקשה.

נאמר שאכלתי משהו מתוק עכשו. האם אפשר לחכות לערב לצחצוח או לצחצח כבר עכשו?

שאלה שנייה: מצב השיניים שלי בסדר גמור צחצוח, חוטים דנטלים הכל.
    היכן ניתן לקנות קיסמים מיקרו- בסופר פארם לא מצאתי- אני רוצה להחליף את הדנטאלי חוט.

* אם אני שותה רק מיים מינרליים וידוע ששם אין פלואוריד האם זה מזיק? או שאני חייב פלוארויד למרות שבמשחה יש.
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות

הוספת תגובה

• מספר תשובות

ד``ר עדי אריאלי
    08/10/2007

למאיר שלום,
    כאשר אוכלים פחמימות נוצרת חומציות בחלל הפה שעשויה להזיק לשיניים. במידה ואין באפשרותך לצחצח שיניים מומלץ לשטוף את הפה במים או ללעוס מסטיק ללא סוכר.
    קיסמים מיקרו דקים ניתן להשיג בבתי מרקחת ובמידה ואינך משיג בקש מהרוקח שיזמין עבורך. יש לציין שלרוב החוט הדנטלי מנקה טוב יותר מקיסמים (תלוי כמובן במבנה השיניים) ואני ממליצה לך להתייעץ עם רופא השיניים\השיננית שלך לפני שאתה עושה שינוי.
    ולגבי מים מינרליים- נכון שאינם מכילים פלואוריד, אך קח בחשבון שפלואוריד הנצרך במי-שתייה (סיסטמית) משפיע רק על שיניים מתפתחות, כלומר עד גילאי העשרים, ובשיניים בוגרות חשוב הפלואוריד המקומי, זה שנצרך ממשחות שיניים, שטיפות פה, ואצל רופא השיניים\ שיננית.
    המשך להקפיד על בריאות שיניך!
    ד"ר יעל רובינשטיין-אריאלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו