כמה שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות
    סיון
    18/01/2010

1. לאחרונה יש לי רגישות מוגברת בשן שעשיתי בה סתימה מכסף לפני כ6 שנים, זה קורה לי בעיקר כשאני אוכלת משהו מתוק ורך, כמו שוקולד.
    בעיקרון, עשיתי לפני כחודש צילום פנורמי לפני טיפולי שיניים שאני צריכה לעשות, ולא אמרו לי דבר על השן הזו. הרגישות למתוק בשן הזו הופיעה לפני כחצי שנה, אבל בגלל שיש בשן הזו סתימה, וזה קרה רק לעיתים רחוקות מאוד, לא הנחתי שמדובר במשהו רציני.
    אמרו לי שאולי יתכן ויש מאחורי הסתימה חור, אבל אני מרגישה את הרגישות "מעל" השן.
    יכול להיות שמדובר בבעיית חניכיים?
    2. האם עקירת שן בינה לא כלואה בלסת העליונה (בצד שמאל - כזו שיש בה חור) עלולה לעקם את את שאר השיניים בלסת?
    3.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות

הוספת תגובה

• *תיקון

סיון
    18/01/2010

מי שאמר לי שיכול להיות שמדובר בחור - הוא לא רופא שיניים או משהו בסגנון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובות

ד``ר עדי אריאלי
    21/01/2010

רגישות למתוק לרוב מעידה על עששת בשן. רגישות למתוק אינה מופיעה בבעיית חניכיים.
    עקירת שן בינה עליונה אינה פוגעת במנח השיניים הסמוכות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו