מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לימודי רפואת שיניים בחו"לאיתן19/01/2010
שלום,
אני רוצה ללמוד רפואת שיניים בחו"ל ואני דיייי מתלבט לאיזו מדינה לטוס אני בן 21 אחרי צבא 32 יח"ל
ואני מאוד רוצה ללמוד רפואת שיניים אבל לצערי אני לא יכול ללמוד בארץ עקב מצבי הכלכלי.
אז השאלה שלי כזאת באיזו מדינה עדיף ללמוד? (עדיף אירופה)
ואם אפשר לתת גם קישורים ושהיו שם גם ישראלים.
תודה לעוזרים =]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימודים
שימי22/01/2010ממליץ לך ללמוד במולדובה... או פולין...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימודיי רפואת שיניים
חן14/04/2010היי איתן !
לך אחריי העדר,
היום יש המון סטודנטים ישראלם שלומדים
בליטה ובמולדובה ,רומניה זה כבר פסה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לי מושג
ד``ר גלית כהן25/01/2010יש בהונגריה, רומניה, איטליה. אבל אתה צריך לבדור יותר ספציפית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימודים במולדובה
איב14/02/2010אני סטודנטית לרפואה במולדובה. יש כאן המון ישראלים וכולנו גרים במעונות הישראלים ליד האוניברסיטה. עלות לשנה כוללת הכל- 6 אלף יורו. יש אנשים שחוסכים יותר ויוצא להם 5 אלף יורו. כולל הכל! כולל טיסות, שכר לימוד, מחייה, שכר אוניברסיטה, ספרים וכו'. נכון להיום, זה אחד המקומות הזולים באירופה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימודי רפואת שיניים במולדובה
אתי19/04/2010שלום,
אני מעוניית לימודי רפואת שיניים במולדובה.
קראתי קצת באינטרנט על האוניברסית והבנתי ששכר הלימוד נע בין 2000-2500 דולר לשנה,
אך לא מצאתי מידע או מישהו שיתן לי תשובה לגבי המגורים במקום... מה העלות המגורים ובכללי מה ההוצאות החודשיות של הסטודנט(המחייה)?...
אשמח אם תענו לי ותודה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיב
אתי19/04/2010היי, איב ציינת בהודעתך שעלות השנתית שלכם שם היא 6 אלף יורו (כלומר לאלה שלא חוסכים כפי שהגדרת) זה נשמע דיי מעט, כלומר 6 אלף יורו זה 35 אלף שקלים , ובסכום זה נכנס שכר לימוד, דיור, אוכל, טיסות... זה נשמע דיי טוב אבל דיי קשה לי להאמין...
סטודנט לאיזה שנה אתה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושת לחץ בשיניים אחרי עקירה
שימוש בחוטים בשביל מדידות
שחיקת שיניים - חריקת שיניים
בקשר למדידות של כתרים
בלוטה בצבע אדום מאחורי השן
לימודי סייעות שיניים איפה לומדים?
כאבי שיניים כשיש דלקת בסינוסים
נסיגת החניכיים יכולה לנבוע מריבוי טיפולים מיותרים ועמוקים אצל השיננית
אוכל נתקע ברווחים בשיניים
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?