כאב לא מוגדר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב לא מוגדר
    יעל
    26/01/2010

בוקר טוב,

הסיפור שלי ארוך, אך אני אספר אותו בקצרה:

לפני בערך 4 חודשים עברתי עקירה של שן חלבית שלא נפלה לי (אני בת 33) ולאחריה השיניים הסמוכות הושחזו לצורך הכנת הגשר.
    במהלך המדידות לגשר אחת השיניים הסמוכות שבה היתה סתימה כאבה מאוד ולבסוף בוצע בה טיפול שורש (שן טוחנת בלסת התחתונה השמאלית)
    מאז הטיפול שורש עברו בערך 3 חודשים והאיזור עדיין מציק במין כאב לא מוגדר.
    פניתי למומחה לטיפולי שורש שאמר שהטיפול שורש בסדר ושאולי התפתחה דלקת כתוצאה מהגשר ונוריד אותו לשבוע נשטוף עם שטיפות מי פה מיוחדות ואז נראה.
    עשיתי זאת, החזרתי את הגשר, אבל שוב הורדתי אותו לפני שבוע וחצי ואני לא יכולה להגיד שבלי הגשר ההרגשה יותר טובה.
    חזרתי למומחה לטיפולי שורש עם צילומי נשך וסטטוס והוא אמר שהטיפול שורש בסדר גמור ושהוא רואה בשן 26 סתימה עמוקה ומתחתיה עששת ואולי יהיה צורך לבצע בשן הזו טיפול שורש (מעניין אותי אם מדובר ברשלנות של רופא השיניים שביצע לי את הסתימה).
    שאלותיי הן:
    האם שן שנמצאת בלסת העליונה יכולה להקרין ללסת התחתונה עד כדי כך שהכאב המורגש הוא באיזור התחתון ולא העליון?
    אני כבר ממש לא יודעת אם לגשת למומחה לטיפולי שורש נוסף שיחווה דעה וזאת לאחר שהייתי פעמיים אצל אותו מומחה לטיפולי שורש שאמר שטיפול השורש בסדר גמור, אבל זה פשוט מוזר לי שאני מרגישה לפעמים את הכאב מהשן עם הטיפול שורש ולא מהשן למעלה.

איך רופא השיניים שלי ידע אם אכן צריך לבצע בשן הנ"ל טיפול שורש?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב לא מוגדר

הוספת תגובה

• טיפול שורש

ד``ר גלית כהן
    30/01/2010

לטיפול שורש יש אכן אופי מקרין לאותה מחצית פה. בהחלט יתכן ששן מלסת עליונה גורמת לכאב המורגש כאילו הוא מלסת תחתונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו