הלבנת שיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הלבנת שיניים
    יעל
    29/01/2010

אני מעוניינת לעשות הלבנת שיניים, רופא השיניים שלי אמר שיש לי הרבה סתימות בשיניים הקדמיות ועל מנת לעשות הלבנת שיניים אני אצטרך להחליף את כל הסתימות , לאחר בירור ובדיקה נוספת הוא אמר שלפי דעתו גם זה לא יעזור כי יש לי כתמים על השיניים הקדמיות שלא קשורים לסתימות והן יבלטו יותר במקרה של הלבנה, לאחר מכן הוא הציע לי את הציפוי חרסינה אך לאחר התייעצות עם מנהל המרפאה הוא אמר שמצב השיניים שלי לא מתאים לזה (לא ממש הבנתי למה) ולכן האופציה האחרונה שהוא השאיר לי זה לעשות כתרים קבועים ב4 השיניים הקדמיות. מעבר למחיר שהוא אסטרונומי אני לא רוצה להחליף 4 שיניים שהן בריאות בסה"כ רק בגלל הלבנת שיניים.
    קראתי כאן שיש גם אופציה של לייזר (מה שאני לא חושבת שעושים במרפאה אצלנו ולכן הוא לא הציע לי את זה) והאם זה יכול לעזור? או אם יש משהו אחר שאפשר להציע אני אשמח לשמוע.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הלבנת שיניים

הוספת תגובה

• הלבנת שיניים

ד``ר גלית כהן
    31/01/2010

יש מספר סוגי הלבנה, לעיתים צריך להחליף סתימות או כתרים.
    ניתן לעשות ציפויים, יש מספר סוגי ציפויים וכנל כתרים.
    הכל תלוי במצב השיניים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני יודעת

יעל
    31/01/2010

אבל במקרה שלי בגלל הפיגמנטציה שיש לי בשיניים הקדמייות החלפת סתימות לא יעזור, וציפוי לא מתאים לפי מה שהרופא אמר אז באמת האופציה האחרונה לעשות כתרים? למרות שהשיניים בריאות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו