סתימה שחורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סתימה שחורה
    לאה
    10/02/2010

רופא שיניים עשה לי היום סתימה שחורה ואני לא מרוצה כי זה יוצר בעיה אסתטית קטנטונת.
    הוא אמר שהוא מוכן להחליף לי את הסתימה הלבנה ושאני אשלם רק את ההפרש.

שמעתי פעם שאם מורידים סתימה קיימת ושמים סתימה חדשה במקומה אז זה אומר שרופא השיניים לוקח לי עוד חלק מהשן ושהרעיון הוא להשאר כמה שיותר זמן עם יותר חלק של השן.
    האם זה נכון?
    אני מתלבטת. אם זה נכון מה ששמעתי אז אולי לא כדאי לי להחליף את הסתימה השחורה בלבנה מצד שני יש בעיה אסתטת קטנטונת.

ד"ר, מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סתימה שחורה

הוספת תגובה

• אפשר להחליף אם זה מפריע לך

ד``ר גלית כהן
    11/02/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

לאה
    11/02/2010

ואם חושבים רק על טובת השן ומתעלמים מנושא האסטטיקה. האם הורדה נוספת מהשן (עקב סתימה חדשה במקום ישנה) - האם זה עניין עקרוני או זניח?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר גלית כהן
    15/02/2010

אם הרופא עובד בדייקנות, זה זניח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו