מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוףמירב16/02/2010
שלום רב. לפני כשלושה חודשים החלו לי כאבים בשיניים. הלכתי לרופא שיניים והוא אמר לי ללכת למומחה חניכיים.בנוסף הוא אמר לי לתת לו את התיק הרפואי שלי ולשאול אותו אם אני יכולה לקבל טיפול במרפאות או רק בבית חולים. הלכתי למרפואות כללית סמייל נתתי לרופא שיניים שם את התיק הרפואי ואמרתי לו מה שאמר לי הרופא שיניים שהייתי אצלו. למחרת קיבלתי טלפון מהם שאומר שמומחה החניכיים שלהם אמר לשלוח אותי לבית חולים. ביקשתי את זה בכתב כדי להסדיר תשלום עם קופת חולים ובמשך חודש וחצי לא קיבלתי מכתב ולא קיבלתי טיפול. הכאבים המשיכו והחמירו ולבסוף אמרה לי המזכירה שאם כל כך כואב לי אני יכולה לעלות למיון. עליתי למיון ומתמחה מטעם מחלקת פה ולסת ראה אותי ואמר לי לחזור לביקור יומיים לאחר מכן כדי שמומחה יראה אותי ויחליט. המומחה שראה אותי וראה את התיק הרפואי שלי קבע שאין שום מניעה מלקבל טיפול במרפאות ורשם לי את זה בכתב. שבוע לאחר מכן חזרתי למרפאות כללית סמייל עם המכתב והמומחה שלהם (שעובד באותה מחלקה שבה מומחה אחר כתב שאני כן יכולה לקבל טיפול) אמר שאני לא יכולה לקבל טיפול והפעם הוא רוצה לשלוח אותי לבית חולים אחר מרוחק יותר מאיזור מגורי. במשך שלושה חודשים לא קיבלתי טיפול הכאבים החמירו ואחרי שלשוה חודשים בהתערבות של רופאת משפחה שגם היא אמרה שאין מניעה מלקבל טיפול במרפאות המומחה החליט לעניק לי טיפול ואמר לי שיש לי מזל כי בעיית החניכים שלי רק בשלבי התחלה. פוטרתי ממקום עבודתי כי לא יכולתי לעבוד עם הכאבי שיניים הללו. אני כבר שלושה חודשים עם אלגונוזין פורטה כל יום. המומחה מזלזל בבריאות שלי וכל פעם אומר לי משהו אחר. במקרה כזה מה אני יכולה לעשות? שלושה חודשים של סבל עברו עלי ועוד סבל רב לפני עקב אי מתן טיפול הולם בזמן. פוטרתי מעבודתי ואני עדין לא מצליחה לקבל טיפול כי כל פעם הוא אומר אחרת פעם כן ופעם לא (למתן טיפול במרפאות) ובנתיים הוא גובה המון כסף ממני. אנא עזרי לי מה אני יכולה לעשות בנידון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול
ד``ר עדי אריאלי20/02/2010איני יודע מדוע הרופא הפנה אותך לבית חולים אך יש מקרים רפואיים בהם טיפול השיניים חייב להתבצע בבית חולים כדי לא לסכן את בריאות המטופל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושת לחץ בשיניים אחרי עקירה
שימוש בחוטים בשביל מדידות
שחיקת שיניים - חריקת שיניים
בקשר למדידות של כתרים
בלוטה בצבע אדום מאחורי השן
לימודי סייעות שיניים איפה לומדים?
כאבי שיניים כשיש דלקת בסינוסים
נסיגת החניכיים יכולה לנבוע מריבוי טיפולים מיותרים ועמוקים אצל השיננית
אוכל נתקע ברווחים בשיניים
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)





.jpg)




