לדוקטורים עדי וגלית !!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לדוקטורים עדי וגלית !!
    סיוון
    01/03/2010

ראשית כול אני רוצה לברך אותכם על עבודתכם בפורום אתם עושים עבודה ניפלאה !!!!!
    אני ממש מעריצה אתכם .....החלום שלי!!!! הוא להיות רופאת שיניים אבל לצערי נישארתי עם החלוםרק בגדר חלום וכעת אני סטודנטית למקצוע שלא מושך אותי כאשר בליבי רפואת שיניים..:(
    אוקיי לעינייננו
    אני בת 26 עם סתימה אחת בשן מגיל קטן יחסית ן אולי 6
    לאחרונה אני ממש מעוניינת לעבור הלבנת שיניים (אולי אחרי שאני רואה את כול שחקני הוליווד וכו' עם שיניים לבנות מבריקות מה שעושה חשק ....נאמר לי שמה שיש להם זה ציפוי חרסינה שרק זה משווה את הגוון הצחור !)
    יש לציין ששיני בקושי צהובות אבל הייתי רוצה ללבן אותם יותר אם אפשר
    השאלה שלי מה אתם ממליצים
    ערכה ביתית . אפטיבית ? אם כן היכן אניי יכולה להשיגה?
    ואם כול הלבנה בוודאות תלבין את השיניים או לא בהכרח ? כלומר ייתכן שבערכה ביתית לא אראה תוצאות של הלבנה ?
    אשמח לתגובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לדוקטורים עדי וגלית !!

הוספת תגובה

• הלבנה

ד``ר עדי אריאלי
    04/03/2010

תודה על הברכות...
    זה נכון ש"חיוך הוליוודי" מתקבל לרוב על ידי ביצוע ציפויי חרסינה (למינייט) המעניקים תוצאה אסתטית מצויינת!
    הלבנה עובדת על חומר שן ולא על שיחזורים (סתימות או כתרים) ולכן תחילה יש לבדוק האם קיימים שיחזורים שלא יאפשרו הלבנה אחידה (בנוסף יש לוודא שאין מוקדי עששת לפני ביצוע ההלבנה).
    הלבנת שיניים ביתית ניתנת לביצוע רק תחת פיקוח של רופא שיניים במרפאת שיניים. מידת ההלבנה שאליה ניתן להגיע משתנה ממטופל למטופל אך אם מבוצעת נכון היא יעילה ברוב המוחלט של המקרים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדוקטור עדי

סיוון
    05/03/2010

אוכל להגיע אליך למרפאה לראשון לייעוץ ?
    תסתכל על שיניי ותמליץ לי על צורת הטיפול ....כמובן שאעשה אצלך
    הייעוץ יעלה לי כסף ?
    מחכה לתגובה
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו