כאבי שיניים וחניכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי שיניים וחניכיים
    אלכס
    10/03/2010

אז ככה שלום לאחרוה כבר לפחות חודש חודש וחצי מתרחשת אצילי תופעה לא נעימה בפה יום אחד כמעט ואין כאבים ויום למחורת מתחיל הכאבי שעולה ויורד ויש לציין שהכאבים מתרחשים ללא חום

מה עושים במצב כזה אף פעם מהיום שנולדתי לא היתה לי בעייה עם כאבי שיניים יש לציין שאני אוכל הרבה חטיפים מתוקים מלוחים בצד הזה שכואב יש מצב שבגלל זה כל הבלאגן התחיל כולל כאבי חניכיים ואן כן לעבור לצד השני בפה כי אני מפחד מרופא שיניים שיגיד שצריך לעקור עוד שיניים זה די מלחיץ אותי בלילה אני כמעטא ולא מצליח לישון בגלל זה

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי שיניים וחניכיים

הוספת תגובה

• שכחתי להוסיף שהכאבים גורמים לי לכאב

אלכס
    10/03/2010

ראש וקצת נזלת באף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רציתי לעדכן במשהו טוב יותר

אלכס
    10/03/2010

בסוף זה לא מדובר בשן או בחניכיים בדקתי במראה ויצא לי בצד השמאלי בתוך הלחי מן גולה כזאת קצת שחורה מסביב לא בתוך החניכיים אלה איפה שהלשון בצד שמאל לא יודע איך קוראים למקום הזה ומסתבר הוא זה שגורם לי לכאבים אלה מה עושים במצב זה כי רופא שיניים לא נראה לי שיעזור בשלב זה אולי יש תרסיס מסויים או ספריי מיוחד?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עלייך לגשת לבדיקה אצל רופא שיניים

ד``ר עדי אריאלי
    11/03/2010

איני יכול לענות על סמך תיאור בלבד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו