כאביי שיניים נודדים משן לשן.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאביי שיניים נודדים משן לשן.
    מורן אלפסי
    01/04/2010

שלום רב לדוקטור אריאלי וכהן.
    בעיתי סבוכה , ובטוחני שתהווה אתגר עבורכם:אני בת 32 בחורה בריאה ,נשואה ואם לשתי בנות, מורה במקצועי.
    מזה 3 שנים ,סובלת מכאבי שיניים בשיניים שונות. זה התחיל משן טוחנת שהתגלה בה סדק, עבר לטיפול שורש בצד השני של הפה, ונדד לשיניים שונות, כולן טוחנות,
    במהלך התקופה הזו , עברתי טיפוליי שורש נוספים וגם עקרתי 7 שיניים, חלקן כאבו לי בצורה נוראית, חלקן עם סדקים וחלקן כתוצאה מעששת...
    הגעתי לטובי מומחי השיניים, למרפאת פה ולסת ברמב"ם, משם הופנתי למרפאת כאב , כשהאבחון הוא בעייה עיצבית ניורולוגית.
    כיום אני מטופלת אצל מומחית לרפואת הפה שהפנתה אותי לבי"ח הדסה, אל הכוהן הגדול- פרו' שרב
    ,שנתן לי טיפול תרופתי -גבאפיינטן במינון נכבד.
    במקביל ביקרתי אצל ניורולוג שייעץ לי להתחיל טיפול "בטריל "בעבר ,וכעת ב" למיקטל",מכיוון שהטריל לא מתאים לכדוריות הלבנות שבדם שלי...
    כעת אני עתידה לעבור שתי עקירות נוספות מכיוון שהשיניים הנ"ל "גמורות" כלשון הרופאה שלי.
    ברצוני לציין שאני מטופלת אצל טוביי הרופאים ואינני רואה את הסוף...
    אין לי איכות חיים, אני מוצאת את עצמי מסתובבת עם מסטיקים כל היום ,כי זה מקל עלי , ולו במעט את הכאב.כל הזמן יש לי כאבים בשיניים האחוריות , אני בחרדות וכך גם כל הסובבים אותי!
    הלוואי ותוכלו לייעץ לי, לתת לי כיוון נוסף!!!
    בתודה מראש, מורן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אם כבר הגעת לפר' שרב

ד``ר גלית כהן
    04/04/2010

באמת שאין באפשרותי להוסיף עוד דבר. את באמת ביידיים הכי מקצועיות שיש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו