כאבים חודש אחרי עקירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים חודש אחרי עקירה
    טל
    13/04/2010

שלום,
    עקרתי ב-23.2 את שתי שיני הבינה בלסת העליונה, ובשבו-שבועיים האחרונים מאוד כואב לי בחניכיים במקום בו עקרו לי את השן הימנית, וגם החניכיים שמעל הטוחנת האחרונה(צמודה למקום העקירה) כואבות,
    בדקתי זאת אצל רופא השיניים שלי והוא אומר שזה בגלל שאני מצחצחת חזק, אך למרות שמאז אני מצחצחת הרבה פחות בחוזקה, הכאב לא פוחת.
    מה זה יכול להיות? האם יכולה להיווצר מכתשית יבשה אחרי חודש וחצי (כי אני חושבת שזו מכתשית)....
    תודה מראש
    טל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים חודש אחרי עקירה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

ד``ר גלית כהן
    13/04/2010

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=75 id=link]כירורגית פה ולסת, סרטן הפה והלוע[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים אחרי עקירה

חן
    14/04/2010

שלום לך!
    היה לי את אותו הדבר ,
    הרופא הסביר לי בתוך אזור העקירה ,המכתשית ,
    נכנס אוכל וגרם לדלקת-מכתשית יבשה.
    הרדים לי,ניקה טוב את המקום כולל שטיפות למניהם,
    גרם להווצרות דימום -קריש דם ותפר.
    אפילו לא לקחתי אנטיביוטיקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

טל
    14/04/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו