שאלה חשובה על SMILY GUMMY חניכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה על SMILY GUMMY חניכיים
    רחלי
    22/04/2010

עקב אלרגיה שגרמה לנזלת כרונית נשמתי תקופה דרך הפה ולא דרך האף אני בת 29 שאלתי האם כתוצא מכך נגרם מצב שהחניכיים בולטות כלומר ירדו למטה במונח הרפואי קוראים לזה עם אני לא טועה SMILY GUMMY כלומר כשמחייכים אז החניכיים בולטות עקב נשימת פה בגיל הזה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מצריך בדיקה

ד``ר גלית כהן
    23/04/2010

לא סביר שהיה שינוי בחניכיים. סביר יותר שזה מבנה הלסת שלך והוא קשור גם לנשימת פה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צירוף צילום

חייל
    23/04/2010

מצורף צילום של החצי פה המדובר(קטע מפנורמי). באילו מקרים חייבים לעקרו מיידית? ניתן להבחין שהשן צומחת ישר ולא בהטיה. . בפועל רואים בפה שלי רק חלק קטן מהשן שבולט החוצה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טעות

חייל
    23/04/2010

ההודעה הזאת היתה אמורה להיות משורשרת לכותרת שלי ולא לזאת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו