בלט בחניכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלט בחניכיים
    קרן
    22/04/2010

שלום ,
    יש לי מבנה יצוק על טיפול שורש בשן טוחנת היה לי כתר 10 שנים , לאחרונה חידשתי את הכתר , הרופא הדביק בדבק מאוד חזק , לאחר חודשיים של אי נוחות בסגר ושיופים פה ושם דרשתי כתר חדש , למעשה מלכתחילה ביקשתי דבק זמני אך משום מה הוא שם דבק חזק ללא ידיעתי , הוא ניסה להוריד את הכתר ע"י ניסור ומכות פטיש חזקות שזיעשעו לי את הפנים קרוב ל10 דק הוא הכה על השן הוא אפילו הרגיש שהוא חייב לקחת הפסקה באמצע וחזר אחרי כמה דקות , בסוף זה יצא ( כמובן שבדרך הסתבר שהוא גם ניסר ועשה תעלה במבנה היצוק
    היום חודש אחרי עם הכתר החדש והלא מושלם עיסתי את החניכיים ולתדהמתי גיליתי גוש (בליטה ) קשה מעל השן הנ"ל בחיבור בן החניכיים ללחי
    מה זה יכול להיות ? עצם שבורה ? שורש השן הבולטת ? המבנה היצוק ?
    אעשה צילום בקרוב , אך אשמח לדעת תאורתית מה זה יכול להיות?
    והאם זה יכול לגרום לנזק
    תודה
    מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלט בחניכיים

הוספת תגובה

• בליטה בחניכיים

ד``ר גלית כהן
    23/04/2010

ודאי לא המבנה היצוק או עצם וכד. זה יכול להיות דלקת, או מבנה העצם שלך כפי שהיה גם קודם. מצריך בדקה, האם זה כואב במגע? האם השן רגישה לניקוש, האם ה"בליטה" זזה או קשורה ללסת? חסרה המון אינפורמציה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו