סתימה שנהרסה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סתימה שנהרסה
    יפית
    23/04/2010

שלום,
    עד לפני מס' שנים היה לי רופא שיניים קבוע שעליו סמכתי. מאחר ורופא השיניים שלי ירד מהארץ הלכתי לרופא שיניים שעליו המליץ לי מכר לצורך בדיקה שגרתית. הרופא עשה לי צילום נשך במקום
    ואמר שאין לי חורים. לאחר כשבוע הלכתי לרופא שיניים אחר שעליו קיבלתי המלצה מדודתי כיוון שרציתי לעשות השלמה לשן קדמית שנשברה ונאמר לי שהיא מומחית בתחום. הראתי לרופא השני את התצלום שעשיתי אצל הרופא הראשון ( שאגב, צולם על דף נייר של מחשב) והוא אמר לי שבאחת מהשיניים הטוחנות הסתימה נהרסה לי (רואים שבדופן השן חלק מהסתימה יצאה) ולדבריו יש התחלה של חור- לדבריו, בתצלום רואים את החור בצורת צל. אני מבחינתי מעדיפה לא להחליף את הסתימה כעת אם אין בה עששת. אני לא בטוחה שאכן יש לי חור בשן או שזו הדרך של הרופא לגרום לי להחליף את הסתימה. שמעתי שאם יש רק התחלה של עששת עדיף לא לטפל ישר כיוון שהעששת עשויה לסגת. מה לדעתך עליי לעשות? האם ללכת לרופא שלישי על-מנת לקבל חוות דעת נוספת? האם יתכן שהרופא הראשון לא הבחין בחור בתצלום ואילו השני כן?

בתודה מראש,
    יפית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סתימה שנהרסה

הוספת תגובה

• יש גישות שונות

ד``ר גלית כהן
    23/04/2010

את צריכה לבחורברופא שאמין עליך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו