מברשת רכה, חוט דנטלי...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מברשת רכה, חוט דנטלי...
    נירה
    25/10/2007

שלום,

1. רציתי לדעת איך יודעים שמברשת השינים רכה?
    (פעם קניתי מברשות של חברה ידועה ולהפתעתי הסתבר שהן חזקות מאד ושורטות לי את החניכיים, כך הרגשתי והפסקתי להשתמש בהן)
    אני משתמשת במברשת עם סיבים שקופים (שנראה לי שהם רכים)
    אבל איך יודעים? האם מברשת חשמלית עדיפה?
    נ.ב. האם נעלמו מברשות ה P-30.? (אני ממש לא מוצאת )

2. בקשר לחוט דנטלי - לצורך מה משתמשים בו? כלומר האם צחצוח + שטיפה אינם מספיקים?

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מברשת רכה, חוט דנטלי...

הוספת תגובה

• מברשת וחוט

ד``ר עדי אריאלי
    27/10/2007

ליאת שלום,
    על מנת לקנות מברשת שיניים רכה הכי בטוח זה לחפש רישום על גבי האריזה או המברשת. ישנן חברות שרושמות מפורשות על האריזה את המילה soft, יש כאלה שמוסיפות על ידית המברשת את האות S ( לפעמים אפילו ברצף עם מספרים נוספים שמעידים על גודל או אורך המברשת) או שרשום sensitive על האריזה. שקיפות הסיבים לרוב לא מעידה על רכותם.
    מברשת שיניים חשמלית מנקה מצוין,אך לא תמיד היא עדיפה, זה מאד תלוי במקרה המסוים.
    כדי להיות בטוחה רצוי לשאול את רופא השיניים או השיננית שלך איזו מברשת הכי מתאימה בשבילך ואפילו לקבל מהם חברה מסוימת ומספר דגם מסוים.
    החוט הדנטלי משמש לניקוי בין השיניים - במרווחים שבין שן לשן. אזור זה לא מנוקה על-ידי המברשת ולכן חשוב לנקותו באביזר נוסף חוט\קיסמים או מברשוניות קטנות- תלוי בגודל המרווחים ובמצב השיניים.
    בהצלחה,
    ד"ר יעל רובינשטיין-אריאלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו