שינים רקובות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינים רקובות
    אני
    28/10/2007

יש לי ילד בן שנתיים ן4 השינים הקדמיות שלו רקובות.והרקבון מתקדם כל הזמן לכיוון למעלה. מה ניתן לעשות?האם מטפלים כבר בגיל כזה?תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינים רקובות

הוספת תגובה

• עששת דוהרת בילדים

ד``ר גלית כהן
    28/10/2007

התופעה שאת מתארת נפוצה למדי בקרב ילדים ךצערנו. הדבר כמובן מצריך טיפול ואנו מטפלים גם בגיל שנתיים, כך שילד בגיל 4 כמובן שזקוק לטיפול. קצב התקדמות העששת במצב זה הוא מהיר מאד, כפי שגם את רואה , ומצריך פנייה דחופה למרפאת שיניים. חשוב לזכור שרק חלק משיני החלב מתחלף בגילאי 6-8 ורובן מתחלף רק בגילאי 10-13 .
    הטיפול מתמקד בשני דברים: האחד טיפול בעששת והשני סילוק הגורם שגרם לעששת הדוהרת, כמו הרגל של שתיה מתוקה/חלב בלילה, צחצוח לקוי וכד'.
    ניתן בהחלט לטפל בגיל זה. שיטת הטיפול תלוייה כמובן במידת שיתוף הפעולה של הילד.

בהצלחה,
    ד"ר גלית כהן
    מומחית לרפואת הפה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה-למי פונים?

אני
    28/10/2007

?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו