שיניים שחורות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיניים שחורות
    נאור
    28/05/2010

שלום, אני בן 16 ולפני כ5 שנים (גיל 11) שברתי את שתי שיניי הקדמיות ובעקבות ההשלמה (או בגלל טיפול השורש אני לא ממש בטוח...) הם השחירו. כמובן שהרופאה אמרה לי שזה מה שיקרה אבל אני חי עם זה כבר כמה שנים ואני לא יכול יותר. הרופאה שטיפלה לי בשיניים בגיל 11 אמרה לי שרק בגיל 17 יהיה אפשר לשים לי כתר לבן על השניים. אז השאלה שלי היא האם אפשר לעשות משהו בנושא כבר עכשיו?
    אני יודה לכם מאוד על כל תשובה שתיתנו לי, תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיניים שחורות

הוספת תגובה

• שיניים שהשחירו

ד``ר גלית כהן
    29/05/2010

ההשחרה היא אכן בעקבות טיפול השורש. ניתן לעשות הלבנה פנימית או כתר זמני (מבושל במעבדה) כבר בגיל שלך. אבל זו כמובן המלצה כללית. אתה חייב לעבור בדיקה וצילום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה נוספת

נאור
    30/05/2010

קודם כל תודה על התשובה שלך ויש לי עוד שאלה... הביטוח של הבית ספר שילם לי על ההשלמה ועל כל הטיפולים, עכשיו השאלה שלי זה (רק עם יש לך מושג בדברים האלה כמובן) האם הביטוח של הבית ספר יכסה לי את ההלבנה הפנימית ואו את הכתר הזמני.., תודה על תשובתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין לי מ ושג

ד``ר גלית כהן
    30/05/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו