האם שן יכולה להשחיר כתוצאה מסתימה ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם שן יכולה להשחיר כתוצאה מסתימה ?
    רותם
    31/10/2007

לפני מספר חודשים עשיתי סתימה לבנה בשן לא קדמית.לאחר מספר שבועות השן התחילה להשחיר. פניתי אל רופא השיניים שלי והוא טען כי שן לא יכולה להשחיר מסתימה והשן השחירה כתוצאה מטיפול שורש שעשיתי מלפני 5 שנים. אך עד אותו רגע של הסתימה השן הייתה לבנה לחלוטין. האם שן לא יכולה להשחיר מסתימה לבנה? מעבר לכך בהמלצתו, על מנת להעביר את הצבע השחור עשיתי הלבנה בכל הפה. הלבנה בוצעה ע"י סד וגרמה לי לכאבי חניכיים קשים ואף פצעה לי אותם ברמה שלא יכלתי לאכול ובטח שלא לצחצח שיניים, האם ה נורמאלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שן שהשחירה

ד``ר עדי אריאלי
    02/11/2007

רותם שלום,
    לשן שעברה טיפול שורש לעיתים יש נטייה להשחיר. איני יכולה לקבוע ללא בדיקה קלינית את הסיבה להשחרת השן. אני ממליצה לך לחזור אל הרופא המטפל ולבדוק את הסיבה ובהתאם לכך לפתור את הבעייה. הלבנת שיניים עלולה לגרום לרגישות, אך נראה שאצלך המצב היה קיצוני וחריג, ולכן יש לבדוק את התאמת הסד לפה ואת אופן השימוש בחומר ההלבנה.
    בהצלחה
    ד"ר יעל רובינשטיין-אריאלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו