עקירה כירורגית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקירה כירורגית
    שירלי
    09/06/2010

שלום.
    רופא השיניים שלי אמר לי שיש לי שתי שיני בינה תחתונות כלואות וצריך לבצע עקירות כירורגיות.
    כאשר הבאתי לו צילום פנורמי הוא נראה נורא לחוץ, נתן לי הפנייה לסי.טי ואמר שכנראה אצטרך לעבור את העקירה בבית חולים כרמל ולא כל כך היה מעוניין להסביר לי למה.
    יש לציין שאין לי כאבים באזור.
    אני מתה מפחד, למה בבית חולים? האם יש סיכון בביצוע עקירות מסוג זה?
    בצילום הפנורמי רואים את שיני הבינה ממש בזוית של 180 ביחס לשאר השיניים והרופא אמר משהו על ציסטה...
    אשמח לקבל תשובה, אם אפשר קצת מרגיעה, מסתימה רגילה בא לי למות, אז מעקירה.....
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עקירה כירורגית

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

ד``ר עדי אריאלי
    10/06/2010

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=75 id=link]כירורגית פה ולסת, סרטן הפה והלוע[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דקסמטזון

אנאבל
    19/08/2010

שלוםתהיום עברתי עקירת 2 שיני בינה וקיבלתי מוקסיפן נרוסין ודקסמטזון האם הגיוני לקחת 8 כדורי דקסמטזון במכה של 2 מג כל כדור?
    אשמח לקבל תשובה
    תודה
    כעיקרון איך נלקחים כל הכדורים הנל יחדיו?באיזה הפרש?ומתי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו