כריתת אחד משורשי השן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כריתת אחד משורשי השן
    חגית
    01/11/2007

בעקבות חשד למעלה מסביר לסדק בשורש ( אי הוודאות באבחון מוציאה אותי מדעתי) הוצע לי לבצע טיפול אקספלורטיבי עם אופציה של עקירת השורש MB בלבד, נאמר לי שהסיכויים הם לא ודאיים אך זה עדיף מלעקור ישר את השן...
    רציתי בבקשה לשאול:
    1. מהם סיכויי ההצלחה בטיפול זה?
    2. אחרי כמה זמן ניתן לדעת שהטיפול הצליח?
    3. כיצד מבוצעת פעולה זו - דרך השורש או דרך החניכיים?
    4. מה קורה מבחינת הנזק לחניכיים, אם פעולה זו נכשלת ואז צריך ללכת על אופציית השתלים?

כיוון שזו השן הטוחנת היחידה שנשארה לי במשנן, אני מנסה לשמור עליה...

האם כדאי לי ?

מראש, לתשובתכם אודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כריתת אחד משורשי השן

הוספת תגובה

• כריתה

ד''ר איתן ויינשטיין
    06/11/2007

שלום חגית
    אולי לא תאמיני אך ביום ה הקרוב דר כהן הנכבדה עומדת לעקור לי שן טוחנת לאחר ש לפני כ10 שנים כתו לה שורש MB.
    לאחר שכרתו את השורש בדקנו אתו ומצאנו בו תעלה נוספת שלא ראו אתה בזמן שעשו לי טיפול שורש.
    אני הייתי פונה למומחה לטיפולי שורש אשר מצויד במיקרוסקופ אנדודונלי ומנסה לחדש את טיפול השורש לפני ניתוח אקספלורטורי

דר איתן וינשטיין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• (:

חגית
    09/11/2007

ראשית אני מאחלת לך בהצלחה עם הבחירה של העקירה, מקווה שעברה טוב... ושהמשך הדרך (שתל?) יהיה קל ומהיר ... !!!
    האם בחרת לשמור על המכתשית בזמן העקירה?

אני כבר חודשיים ויותר מסתובבת עם הבעייה עם הדילמה ועם חוסר הוודאות... השינה נודדת ממני מרוב מחשבות... אני מוגבלת בזמן ... ורחוקה פיזית מכל המומחים למינהן... עייפתי !
    אם כריתת שורש תגרום לשן לתפקד בפי 10 שנים הרי לדעתי הרווחתי ובגדול !!! שכן הרופאים האישיים שלי במרפאת קופת החולים ממהרים לעקור לי אותה.. מדברים על פרוגנוזה לא טובה והאמת שגם מפחידים עם דלקת שעלולה לנדוד למקומות אחרים בגוף... הזמן הוא לרעתי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר ויינשטין...

ירדן
    14/11/2007

חיכיתי, קיוותי וייחלתי לתגובתך....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו