סוג של פצע בלחיים ובלשון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סוג של פצע בלחיים ובלשון
    טל
    17/06/2010

לאחרונה התחילו להופיע לי מעין פסים לבנים אופקיים בלחיים (בקו איפה שנסגרות הלסתות) וסימן לבן דומה, על קצה הלשון (גם איפה שנסגרות הלסתות).
    לא מדובר באפטה - זה סימן שנעלם לאחר זמן מה (שעות בודדות).

לאחר שזה קרה מספר פעמים (אלו פסים ממש בולטים - ניתן לחוש אותם עם הלשון ובקצה הלשון זה ממש מציק) - שמתי לב שזה קורה כשאני בלחץ (נהיגה, מבחן..) - אני דוחקת את קצה הלשון החוצה בין השיניים (היא לא יוצאת החוצה, הלסת סגורה, אך הקטע הקטן שנדחק בין הלסתות הוא הסימן הלבן) ו"שואבת" את הלחיים פנימה, כמו ואקום.. ואז הלחיים (מבפנים) נמצמדות לשיניים, מה שיוצר את הפס הלבן.

א. רציתי לדעת אם יש שם לתופעה.
    ב. האם יכול להגרם מכך נזק? אני מניחה שהצבע הלבן הוא מחוסר חמצן לאותו איזור..
    ג. האם יש פיתרון? (חוץ מתשומת לב)..

כמו כן, הסגירה החזקה של הלסתות גורמת לי לפעמים לכאבים במפרקים שמחברים בין שתי הלסתות ובשרירי הלסת ולפעמים כשאני פותחת את הפה יש כמו פריקת לסת קטנה שכואבת..

תודה מראש ויום טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סוג של פצע בלחיים ובלשון

הוספת תגובה

• פני לרופא המטפל בבעיות מפרק

ד``ר גלית כהן
    18/06/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה לגביי הפסים הלבנים?

טל
    18/06/2010

זה לא קשור לבעיות מפרק..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה נובע מנשיכת הלחי

ד``ר גלית כהן
    19/06/2010

צריך לטפל בגורם ואז זה יפסיק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו