גרידת חניכיים ...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרידת חניכיים ...
    חיים
    23/06/2010

שלום,

בעיקבות כאבי שיניים הופנתי למומחה חניכיים (לא נמצא שום ממצא בצילומי פה ובדיקת רופא)

אחרי בדיקה ממש קצרה הוא אמר שצריך לעשות גרידת חניכיים בארבע פגישות בעלות כוללת של 2000 ש"ח.

אני יכול להעיד שלא היו לי בעיות שיניים מיוחדות בחיי (אני בן 29)

בתקופה האחרונה אומנם מעט זילזלתי ולא ציחצחתי כמו שאני מצחצח בדרך כלל ולא עשיתי שום שטיפות פה

הסיבה שאני שואל בפורום היא שההרגשה שלי הייתה שמומחה החניכיים מיהר מאוד להציע את הטיפול הזה אחרי בדיקה מאוד פשטנית (לטעמי)

מה הן אם כך הדרכים לאבחן מחלת חניכיים מתקדמת המצדיקה פעולה יקרה זו ?
    האם מבט עם עיין לא מזויינת ודקירות זריזות של החניכיים מספיקות לאבחן את המחלה ?
    האם יש אפשרות לעשות הקצאת שורשים רק ברבע פה (הכאבים שלי ממוקדים ברבע פה ולא בכל השיניים) ?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גרידת חניכיים ...

הוספת תגובה

• גרידת חניכיים

ד``ר גלית כהן
    24/06/2010

בדיקה קלינית הכוללת מדידת עומק כיסים ("הדקירות") בצרוף צילום מספיקות בד"כ להחליט על סוג הטיפול.
    גרידת חניכיים היא טיפול חניכיים מאד שמרני, המיועד למקרים בהם נראה שניתן לוותר על ניתוח חניכיים (פרוצדורה מורכבת יותר ויקרה בהרבה)
    בד"כ בעיית חניכיים לא ממוקמת רק נקודתית ואם יהיה טיפול רק ברבע פה שכואב כרגע, חיידקים מיתר הפה יפלשו לאזור המטופל במהרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו