מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה דדדדדדדדדדדדדדדדדדחוף !!!!!!אלכס25/06/2010
שלום , אני סובלת מכאבי טופפפפפפפפת בכל השורה התחתונה של השיניים כואב מציק נוראי שלא מפסיק לשניה אתמול גם היו לי כאבי שיינים אבל בכלל שיש לי וירוס שאני כבר מחלימה ממנו אמא שלי אמרה שבגלל זה יש טיפה כאב אבל לקראת הערב הכאב פתאום נהיה כאב עז ומציק איני ישנתי כל הלילה חשוב לי לציין שאני מצחצחת שיינים בקפידה , אבל יש לי 2 חורים בשיינים האחוריות ובשן אחת כל השן הרוסה ואף שחורה מפנים אני מצליחה להכיס חצי מרוחב הלשון [ רק כדי להמחיש את הגודל ] אבל עד היום זה לא הציק ולא כאב ופתאום לקראת שעות הערב כל שורת השיינים התחילה לכאוב כאב נוראי והיום יום שישי כרגע השעה 5 בבוקר הייתי ערה כל הלילה אני מאוד עצבנית בגלל הכאב אני לא יכולה לאכול ולשתות שום דבר כואב לי אפילו לדבר אני קשרתי צעיף סביב הפה בתקווה שיכאב טיפה פחות אבל זה לא עוזר אני מרגישה צורך להוציא את הלסת מהמקום מרוב כאב איני יודעת לאן לפנות מתי כמה ואיך ומה לעשות כרגע בבית כדי להרגיע טיפה את הכאב הנוראאאאאאאאאאאאאאאאאאאי וגם אני סובלת כבר תקופה שנוגעים לי בחנייכיים מתחיל לרדת לי דם בין החניכיים לשיינים ואיני מתכוונת למגע אפילו בצחצוח השיינים כל הזמן יורד דם וכרגע לפני שניסיתי ללכת לישון וצחצחתי שיניים החנייכיים התחתונות רק קיבלו מגע עם מברשת השיינים והרגשתי כאב שאיני יכולה לתאר במילים בכלל , אני מבקשת עזרה דחוף אני נואשת!!! לקחתי גם כדור לשיכוך כאבים '' פראמול '' אך הוא לא עזר אפילו לא קצת !!!!!!!! בבקשה תעני לי דחוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה
ד``ר עדי אריאלי25/06/2010שלום אלכס,
העזרה היחידה שאני יכול להציע לך היא לפנות במהרה לרופא שיניים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושת לחץ בשיניים אחרי עקירה
שימוש בחוטים בשביל מדידות
שחיקת שיניים - חריקת שיניים
בקשר למדידות של כתרים
בלוטה בצבע אדום מאחורי השן
לימודי סייעות שיניים איפה לומדים?
כאבי שיניים כשיש דלקת בסינוסים
נסיגת החניכיים יכולה לנבוע מריבוי טיפולים מיותרים ועמוקים אצל השיננית
אוכל נתקע ברווחים בשיניים
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?