הרגשת לחץ בשן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרגשת לחץ בשן
    מריה
    01/07/2010

שלום,
    היו לי כאבי שיניים והובחנתי כסובלת מטרגמינול נורולוגיה, אני לוקחת מזה שבוע טריל כרגע במינון 300 מ"ג.
    בימים האחרונים יש סוג של כאב מוזר רק בשן אחת מין הרגשה של לחץ כזה כאילו השן מפריעה.
    עברתי לפני האבחון צילום פנורמי ורופא השניים אמר שהכל תקין.
    האם התופעה הזאת נורמלית למחלה או שיתכן באמת מצב שהשן פתאום זזה ומזה הרגשת הלחץ או ממשהו אחר.
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרגשת לחץ בשן

הוספת תגובה

• זו בערך אחת התחושות גם אצלי אשמח

שרון
    01/07/2010

לשמוע את התשובה..

גם אצלי היה חשד לטריגימינל נוירולוגיה , ונתנו לי ליריקה שאני עדיין מסרב לקחת.. .וגם,הנה, השעה עכשיו 4 לפנות בוקר התעוררתי מלחץ כבד על השן העליונה.

אני גם לא יודע אם זה טריגימינל נוירולוגיה , ולא רוצה לקחת תרופות שהן די ממכרות לתופעה שאולי בעצם טיפול מכני בשן אמור לפתור אותה :(

נוראה חוסר הודאות הזאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדור...

מריה
    01/07/2010

אצלי האבחון בטוח היה נכון כי בלי התרופות סבלתי כאבי טופת ברמה שהיתי נשכבת על הריצפה ולא יכלתי לזוז ועכשיו הכאבים האלה עברו אבל התחילה התחושה המוזרה בשן.
    אולי שווה לך לנסות כמה ימים את התרופות ולראות האם זה עוזר, אומרים שאם התרופות לא עוזרות אז בדרך כלל זה לא באמת זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי תרופות,

שרון
    01/07/2010

מריה,

לגבי תרופות -

ניסיתי את הליריקה ליומיים, ואכן היא די עזרה גם לי - אבל במובן הזה שממש טישטשה ועירפלה את הגוף... ולכן לדעתי הטשטוש גם גרם ליותר נוחות.

כלומר- גם אם אני אקח עכשיו 4 משככי כאבים בבת אחת והכאב ייעלם כמעט - זה לא אומר שהבעייה נפתרה.

מצד שני, אני כן בעד ושמח אם התרופה עזרה לך, ולפי תאורה היא כן לטיפול בעצב , ולכן - כל עוד זה עוזר - אני בעד. וטוב שאנחנו בעידן של פיתוחים ושיש תרופות למצבים שפעם היה יותר קשה לטפל בהם.

תרגישי טוב מהר... וטיפ ממני.. אני כבר לדעתי יותר ממך עם הבעייה (כמה שבועות) הכאב בכל מקרה שוכך עם הזמן (למרות שעדיין קיים אצלי) , הגוף גם מרפה את עצמו - תחשבי חיובי ! .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נראה לי באמת טעו לך באיבחון

מריה
    01/07/2010

אני כבר שובעיים עם זה לצערי וכל יום שלא לקחתי את הכדורים זה החמיר יותר ויותר ומשככי כאבים רגילים לא עזרו בכלל גם לא 4... לצערי ניסיתי :)
    אז אולי באמת טוב שלא לקחת... אולי שווה לך ללכת למומחה פה ולסת או לרופא שניים ממש טוב שיאבחן מחדש ...
    שיהיה בהצלחהֱ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדור...

מריה
    01/07/2010

אצלי האבחון בטוח היה נכון כי בלי התרופות סבלתי כאבי טופת ברמה שהיתי נשכבת על הריצפה ולא יכלתי לזוז ועכשיו הכאבים האלה עברו אבל התחילה התחושה המוזרה בשן.
    אולי שווה לך לנסות כמה ימים את התרופות ולראות האם זה עוזר, אומרים שאם התרופות לא עוזרות אז בדרך כלל זה לא באמת זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודה אם מישהו מהרופאים יענה לי.תודה

מריה
    02/07/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

ד``ר גלית כהן
    03/07/2010

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=102 id=link]נוירולוגיה, שבץ מוחי, אירוע מוחי[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו