שן בינה הגורמת ללסת תחתונה  נפוחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שן בינה הגורמת ללסת תחתונה  נפוחה
    טום
    11/07/2010

שלום,
    אתמול פתאום התנפחה לי הלסת התחתונה בעקבות שן בינה מציקה שלא רוצה לצאת. מכיוון שאתמול היה יום שבת, וגם זה היה היום הראשון לבעיה, רציתי לחכות ולראות אם ההתנפות תקטן או תגדל.
    אני לא בטוח אם ההתנפחות גדלה, אבל היא בטוח לא קטנה, מה שמדאיג אותי.

לפי מה שהבנתי, מה שעושים זה שפשוט עוקרים את שן הבינהמהמקום הבעייתי, פה באה השאלה הראשונה שלי, האם הדבר הזה לוקח זמן? ז"א נקבע ניתוח? או שעושים את זה מיד לאחר שהרופא מצא את הבעיה?

כמו כן, מכיוון שאני נמצא כרגע בתקופת המבחנים, ולא הייתי רוצה להתעסק בניתוח בשבועיים הבאים, האם כדאי לפנות לרופא משפחה במקום, כדי שהוא יתן לי מרשם לאנטיביוטיקה, וללכת לרופה שיניים אחרי המבחנים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פנה לרופא שיניים

ד``ר גלית כהן
    12/07/2010

לאחר בדיקה ואבחנה . אם הבעיה היא שן בינה תקבל אנטיביוטיקה שתשקיט את המקום לזמן מה. בהמשך הרופא יקבע אם צריך עקירה או טיפול אחר.

בהצלחה במבחנים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

טום
    15/07/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו