כאבי תופת לאחר סתימה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי תופת לאחר סתימה...
    טל
    13/07/2010

שלום,
    כתחלק מטיפולי שיניים נרחבים שנאלצתי לעשות בעת האחרונה (2 עקירות כירורגיות של שיני בינה ו-5 סתימות), עשיתי את הסתימה האחרונה ביום חמישי שעבר...
    כל תהליך הסתימה היה כואב ולא נעים, ולאחר שפגה ההרדמה היו לי כאבי תופת בשן שנמשך כמה ימים עד שחזרתי לרופא השיניים שלי ביום שני, הוא אמר שהסתימה הייתה גבוהה מידי ושייף אותה, הכאבים אכן פחתו אך היוםכשאכלתי (קוראסון שוקולד) פשוט הרגשתי כאילו השן עומדת להישבר..
    ממש הרגשתי כאילו היא זזה...מה זה יכול להיות?
    הסתימה שבוצעה בשן הזו לא הייתה עמוקה,הסתימה היא סתימה לבנה מחומר שיחזור מורכב-קומפוזיט, ועד לפני שנעשתה בשן סתימה היא לא כאבה ולא ידעתי בכלל שיש בה חור, וכעת לאחר הסתימה אני ממש סובלת ולוקחת משככי כאבים... :(
    ושאלה נוספת..
    אני שוקלת ללמוד רפואת שיניים...האם כדאי ללמוד זאת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי תופת לאחר סתימה...

הוספת תגובה

• סתימה עמוקה

ד``ר גלית כהן
    18/07/2010

עששת מבודדת מצויין וחומר סתימה לא כך שמאד הגיוני שלא כאב לפני וכואב אחרי. אם הכאב חריף ולא עובר אולי הכיע לטיפול שורש?
    אם את אוהבת לעבוד עם אנשים ויש לך ידיים טובוץ, רפואת שיניים זה מקצוע נפלא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו