שלום, יש לי מוגלה בשורש השן והרופא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום, יש לי מוגלה בשורש השן והרופא
    נתי
    20/07/2010

רשם לי אנטיביוטיקה (מוקסיפן), בנסיון להציל את השן מעקירה (הוא אמר לי שהוא היה רוצה לבצע טיפול שורש, אבל רוב הסיכויים שאצטרך עקירה).

יש לי 2 שאלות:
    1) מדוע לא ניתן לנקז את המוגלה באופן פיזי מהשן ולחטא את השורשים שבהם נמצא הזיהום שגרם למוגלה?

2) האם כדאי לי בנוסף לאנטיביוטיקה לקחת תמציות אכיניצאה, שלפי מקורות שונים אמור לחזק את מערכת החיסון?
    האם תהיה אולי התנגשות כלשהי עם המוקסיפן?

3)אילו עוד דרכים יש לשיפור המערכת החיסונית?
    אני די בטטת כורסא, האם כדאי לי לעסוק ביומיים הבאים (עד התור הבא שלי עם הרופא), בספורט? אם כן מה בדיוק לעשות?

זה די דחוף, אז אשמח לתשובה מהירה!

תודה רבה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• זה די דחוף... תודה.

נתי
    20/07/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זיהום

ד``ר עדי אריאלי
    22/07/2010

שלום נתי,
    לעיתים ניתן לנקז את המוגלה אך זה לא תמיד אפשרי. סילוק הזיהום יכול להעשות באמצעות טיפול שורש או טיפול כירורגי בשורש בשילוב אנטיביוטיקה או בלעדיה. לגבי אכינציאה עד כמה שידוע אין בעיה עם מוקסיפן.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו