מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צחצוח השינייםחסוי24/07/2010
אני מצחצח שיניים פעמיים ביום, בוקר וערב.
כל צחצוח לוקח לי בערך כ-10 דק', מכיוון שאני מצחצח צחצוח יסודי, למעלה ולמטה, בצדדים ולא מפספס אף חלק של השיניים.
בעקבות זאת אני מצחצח את השיניים שלי זמן רב מדיי. (חייב לציין שאת השיניים אני מצחצח בעדינות רבה). אבא שלי אמר שזה יכול לעשות נזק לשיניים בגלל שאני מצחצח הרבה זמן והן יכולות ליפול לי.
מה לעשות? כמה זמן צריך לצחצח את השיניים?
שמתי לב שכשאני מחליף את מברשות השיניים יורד לי דם (רק בתחילת הצחצוח עם המברשת החדשה). למה זה קורה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צחצוח שיניים יסודי
ד``ר גלית כהן24/07/2010הוא חשוב ביותר לבריאות השיניים והחניכיים.
יש לוודא שאתה לא משתמש במברשת שיניים קשה מדי, שכן אז עלול להווצר נזק עם השנים. יש להשתמש רק המברשת soft או x-soft.
הדימום בעת השימוש במברשת חדשה יכול לנבוע מכך שהמברשת קשה מדי ופוצעת את החניכיים כשהסיבים קשים מדי, או מכך שיש לך אבנית הגורמת לדלקת. פנה לבדיקה אצל רופא שיניים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגלית
חסוי25/07/2010תודה על התשובה.
כמה זמן אני צריך לצחצח את השיניים? בסביבות 9-10 דק' זה לא קצת מוגזם?
ויורד לי דם רק בפעמים הראשונות של הצחצוח עם המברשת החדשה.
בכל פעם שאני מתחיל לצחצח עם מברשת חדשה יורד לי דם, אבל רק בפעמים הראשונות.
כבר הפסיק לי הדימום, ואני תמיד מצחצח עם מברשת רכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה9-10 דקות נשמע לי קצת הרבה
ד``ר גלית כהן25/07/2010כמובן תלוי במצב השיניים.
רופא שיניים שמכיר אותך יענה טוב יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושת לחץ בשיניים אחרי עקירה
שימוש בחוטים בשביל מדידות
שחיקת שיניים - חריקת שיניים
בקשר למדידות של כתרים
בלוטה בצבע אדום מאחורי השן
לימודי סייעות שיניים איפה לומדים?
כאבי שיניים כשיש דלקת בסינוסים
נסיגת החניכיים יכולה לנבוע מריבוי טיפולים מיותרים ועמוקים אצל השיננית
אוכל נתקע ברווחים בשיניים
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?