דלקת בשן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת בשן
    אביטל
    25/07/2010

לפני כשבועיים ביקרתי אצל רופאת השיניים שלי עם צילום פנורמי שנתבקשתי על ידה לעשות לאחר שילדתי , והיא החליטה שיש לי דלקת באחת השיניים שכלל לא כאבה לי לאחר שעשתה לי טיפול שורש כאבה לי מאוד השן לקחתי אנטיביוטיקה וזה לא עזר לאחר שבוע של כאבים היא החליטה לעבור לשן שליד ולהוציא לי את הכתר שהיה ליד השם עם הדלקת ,לאחר שהוציאה את הכתר הרגשתי הקלה, יש לציין שהתנפח לי כל צד שמאל של הפה, והתחלתי לקחת אוגמנטין והיום זה בשלבי החלמה אין באפשרותי לדעת אם אכן היה שם דלקת ואני ביחסים טובים אם הרופאה לכן אני לא יכולה לבקש את הצילומים כדי לבקש חוות דעת מרופא אחר, איך בכל זאת אני יכולה לדעת אם באמת היה שם דלקת? וגם אציין שלפני טיפול השורש השן שלי נהייתה קצת צהובה אולי לפי זה אפשר לדעת עם היתה שם דלקת?
    אשמח אם תעזרו לי זה משגע אותי שלפני שהגעתי אליה לא היתה לי שום בעיה בשן ועברתי גהנום בשיניים במשך יותר משבועיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת בשן

הוספת תגובה

• קשה בלי בדיקה ובלי צילומים

ד``ר גלית כהן
    25/07/2010

אין דרך לדעת אם היתה דלקת. את בעצמך אומרת שהרופאה ראתה את קיום הדלקת בצילום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני יודעת שהרופאה ראתה דלקת השאלה

אביטל
    26/07/2010

היא האם היא באמת ראתה דלקת או שהיא המציאה את זה, כי לא כאב לי שום דבר עד שהיא נגעה
    ושוב אני מציינת שהשן הזאת נהיתה לי קצת צהובה יותר משאר השיניים, אולי לפי זה אפשר לדעת אם אכן היה דלקת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמובן שאי אפשר לדעת.

ד``ר גלית כהן
    31/07/2010

אם היא ראתה משהו בצילום, זה ניתן לראות גם היום. אבל פעמים רבות אנחנו מאבחנים דלקת בשן מבלי לראות דבר בצילום רנטגן. אם השן מעט צהובה יותר , זו יכולה להיות עדות לנסיגה של העצב בשל מכה או חבלה בעבר, תופעה כזו יכולה מצד אחד להגן על העצב ומצד שני יכולה להגיע לשורש. הכל נראה בבדיקה רנטגנית וקלינית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו