מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת בשןאביטל25/07/2010
לפני כשבועיים ביקרתי אצל רופאת השיניים שלי עם צילום פנורמי שנתבקשתי על ידה לעשות לאחר שילדתי , והיא החליטה שיש לי דלקת באחת השיניים שכלל לא כאבה לי לאחר שעשתה לי טיפול שורש כאבה לי מאוד השן לקחתי אנטיביוטיקה וזה לא עזר לאחר שבוע של כאבים היא החליטה לעבור לשן שליד ולהוציא לי את הכתר שהיה ליד השם עם הדלקת ,לאחר שהוציאה את הכתר הרגשתי הקלה, יש לציין שהתנפח לי כל צד שמאל של הפה, והתחלתי לקחת אוגמנטין והיום זה בשלבי החלמה אין באפשרותי לדעת אם אכן היה שם דלקת ואני ביחסים טובים אם הרופאה לכן אני לא יכולה לבקש את הצילומים כדי לבקש חוות דעת מרופא אחר, איך בכל זאת אני יכולה לדעת אם באמת היה שם דלקת? וגם אציין שלפני טיפול השורש השן שלי נהייתה קצת צהובה אולי לפי זה אפשר לדעת עם היתה שם דלקת?
אשמח אם תעזרו לי זה משגע אותי שלפני שהגעתי אליה לא היתה לי שום בעיה בשן ועברתי גהנום בשיניים במשך יותר משבועיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשה בלי בדיקה ובלי צילומים
ד``ר גלית כהן25/07/2010אין דרך לדעת אם היתה דלקת. את בעצמך אומרת שהרופאה ראתה את קיום הדלקת בצילום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יודעת שהרופאה ראתה דלקת השאלה
אביטל26/07/2010היא האם היא באמת ראתה דלקת או שהיא המציאה את זה, כי לא כאב לי שום דבר עד שהיא נגעה
ושוב אני מציינת שהשן הזאת נהיתה לי קצת צהובה יותר משאר השיניים, אולי לפי זה אפשר לדעת אם אכן היה דלקת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמובן שאי אפשר לדעת.
ד``ר גלית כהן31/07/2010אם היא ראתה משהו בצילום, זה ניתן לראות גם היום. אבל פעמים רבות אנחנו מאבחנים דלקת בשן מבלי לראות דבר בצילום רנטגן. אם השן מעט צהובה יותר , זו יכולה להיות עדות לנסיגה של העצב בשל מכה או חבלה בעבר, תופעה כזו יכולה מצד אחד להגן על העצב ומצד שני יכולה להגיע לשורש. הכל נראה בבדיקה רנטגנית וקלינית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושת לחץ בשיניים אחרי עקירה
שימוש בחוטים בשביל מדידות
שחיקת שיניים - חריקת שיניים
בקשר למדידות של כתרים
בלוטה בצבע אדום מאחורי השן
לימודי סייעות שיניים איפה לומדים?
כאבי שיניים כשיש דלקת בסינוסים
נסיגת החניכיים יכולה לנבוע מריבוי טיפולים מיותרים ועמוקים אצל השיננית
אוכל נתקע ברווחים בשיניים
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?