האם ניתן להלבין כתרים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם ניתן להלבין כתרים?
    נאור
    26/07/2010

שלום לפני כשבוע שמו לי כתרים זמניים בשיניים הקדימיות כי שברתי אותן לפני כחמש שנים והם התחילו להשחיר... בכל מקרה הכתרים שיש לי עכשיו אני כל הזמן מסתכל במראה ומרגיש שהם לא הכי לבנות זה כמובן שיפור למה שהיה לי קודם אבל כשדמיינתי את הכתרים חשבתי על צבע לבן.. והסיפור לא ממש ככה, לפי דעתי ניתן לראות איזה הבדל בינם לבין שאר השנייים.. אז השאלה שלי היא האם ניתן להלבין את הכתרים שיש לי עכשיו בעזרת ערכה ביתית להלבנת שיניים או אפילו באמצעות רופא השניים? תודה על העזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם ניתן להלבין כתרים?

הוספת תגובה

• לא ניתן להלבין כתרים בשום דרך

ד``ר גלית כהן
    31/07/2010

כתרים זמניים מצהיבים מהר מאד, רופא שיניים יכול ללטש אותם, זה עוזר מעט מאד. אבל הם זמניים. כתרים קבועים, מחרסינה אינם משנים את צבעם (וגם אינם ניתנים להלבנה). הם יותאמו בדיוק לצבע השיניים הסמוכות שלך. אתה צריך לראות ולבחון היטב את הצבע וההתאמה לפני ההדבקה כי זה לא בר תיקון לאחר הדבקה קבועה. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו