כתרים בשיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתרים בשיניים
    תמר
    08/08/2010

אני צריכה לעשות כתרים בשיניים הקדמיות
    1. חסר לי מקדימה שן ואחר כך יש לי שן שלי טובה ואחר כך חסר לי עוד שני שיניים ואחר כך יש שני שיניים שלי טובות ואחר כך חסר לי עוד שן.
    רציתי לדעת
    א. האם ניתן לעשות כתרים רק היכן שחסרות השיניים והאם זה יכול לצאת יפה
    הרופא המליץ לעשות את כל הקדימה כולל השיניים הטובות כי לטענתו רק כך יכול יהיה להיות יפה ולא יורגש הבדל.

האם כאשר עושים כתרים קבועים יש צורך לעשות טיפולי שיניים (טיפול שורש) בשיניים הבריאות שעליהם מרכיבים שיניים מחרסינה

אני בת 35 והשיניים נפלו לי בעקבות הלידות.

יום מקסים
    תמר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כתרים בשיניים

הוספת תגובה

• שאלה קטנה נוספת

תמר
    08/08/2010

האם כן צריך לעשות טיפול שורש לפני כתר, מה קורה אם לא עושים.
    אני מפחדת מרופא שיניים ומכיוון שהפצרתי בו הוא אמר שינסה להשחיז את השן ולהניח את הכתר ללא טיפול שורש ואם השן תכאב לא יהיה מנוס מטיפול שורש.
    האם הגיוני?????????????.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתרים

ד``ר גלית כהן
    10/08/2010

אם השיניים חסרות לגמרי (ולא רק שבורות) הרי שצריך לתת לכתרים תמיכה ממשהו אחר. את התמיכה אפשר לקבל משתלים ואז לא צריך לגעת בשיניים הבריאות, או להתמך על השיניים הבריאות הסמוכות. כאשר נתמכים על שיניים בריאות סמוכות, צריך להשחיז את השיניים, לפעמים זה מצריך טיפול שורש ולפעמים לא. תלוי בהשחזה, בשן ובגורמים נוספים.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו