הלבנת שיניים...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הלבנת שיניים...
    מנחם
    10/08/2010

שלום!
    הייתי בבדיקת התאמה אצל אחת המרפאות הנחשבות בארץ,וישר הרופא אמר לי "לא"(יש לציין שיש שיש לי השלמה בשן הקדמית למעלה)אז שאלתי אותו אם זה בגלל ההשלמה הוא אמר לי שכן,כי ההלבנה לא תופסת על השלמה(ידעתי את זה מראש)אז אמרתי לו שתכננתי לעשות הלבנה ואח"כ להחליף את ההשלמה ולהתאים אותה לשיניים,אז הוא אמר לי שזה אף פעם לא ייצא באותו צבע....
    הציעו לי לעשות ציפוי על השן שעולה כ700 ש"ח או כתר שזה ממש יקר-4000 לשן,החיסרון בציפוי שהוא יכול להשבר(למרות שגם השלמה,אבל אני מחזיק אותה כבר 9 שנים)וגם שבשלב מסויים השיניים יצהיבו והציפוי ישאר לבן ושונה מהשיניים...

מה דעתכם?מה לעשות?

תודה מראש,וסליחה על הסיפור הארוך.... :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הלבנת שיניים...

הוספת תגובה

• הלבנת שיניים

ד``ר גלית כהן
    10/08/2010

הלבנה תצריך החלפת ההשלמה. אם השן בריאה מעבר לכך בד"כ לא צריך כתר. ניתן להתאים את צבע ההשלמ הלצבע השיניים לאחר הלבנה כמו שניתן להתאים לצבע השיניים שלך היום. אבל אתה צריך לזכור שצבע השיניים וצבע ההשלמה אינם מתנהגים אותו דבר. כלומר כשהשיניים יצהיבו עם הזמן ההשלמה לא תשתנה באותו אופן ותצטרך ל"חזק" את ההשלמה. זה לא סיפור כי יהיו לך כבר סדים ותצטרך רק לקנות מזרק הלבנה חדש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר לציפוי

מנחם
    10/08/2010

מה עם אני אחליט שאני עושה ציפוי(שציפוי צבעו לא משתנה,ואני אצטרך רק לחזק את ההלבנה)
    ממולץ?
    הבנתי שיש כמה סוגי ציפויים,יש חרסינה ויש יותר זול שזה מה שהם הציעו לי(במחיר שכתבתי)
    מה ההבדל בניהם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציפויים

ד``ר גלית כהן
    10/08/2010

תכנס לאתר של מדארט ותקרא על סוגי הציפויים , זה מאמר שלם. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו