דלקת ונסיגה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת ונסיגה
    קרן
    13/11/2007

יש לי נסיגת חניכיים ובעצם גם דלקת שרק הולכת ומחריפה כנראה.
    לפני חודשיים, בהמלצת רופא שיניים, התחלתי להשתמש במי פה המכילים פלואוריד וגם במשחת שיניים עם פלואוריד בנוסף לשימוש בחוט ששנים לא זנחתי.
    הבעיה שלפתע בשבועות האחרונים החלו להופיע כאבים חדים בכל האיזור השמאלי של הפה (כנראה ששם חשיפת השורשים והדלקת יותר קשה), עם בוא רוח קרה או לגימת כוס תה חם, שלא עוזבים אותי כמעט כל היום שאחרי.
    יש לציין שמעולם לא היו לי כאבים שכאלה, כאילו שורטים אותי בחניכיים....האם אני מנקה יותר מדי? מה אפשר לעשות כדי להיפטר מהכאבים? מים עם מלח לאורך זמן יכולים להקל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת ונסיגה

הוספת תגובה

• דלקת חניכיים

ד``ר עדי אריאלי
    20/11/2007

קרן שלום,
    לפי התיאור שלך את סובלת מכאבים גם לקור וגם לחום. יכול להיות שהכאב נובע מדלקת באחת השיניים באזור ולאו דווקא מדלקת חניכיים. אני ממליצה לך לפנות אל רופא השיניים שלך ולהבדק בהקדם. ייעוץ ע"י פריודונט (מומחה לחניכיים) מומלץ מאד במקרים של נסיגת חניכיים ודלקת כרונית .
    בהצלחה
    ד"ר יעל רובינשטיין-אריאלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו